.
.

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022

Ο ΤΟΕΒ Τιτανίου για τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού

Προσηλωμένη στους στόχους της ,μετά την επανεκκίνηση του Οργανισμού, με σταθερά βήματα χωρίς φανφάρες και κωδωνοκρουσίες προχωράει η Διοίκηση του ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ για τον εκσυγχρονισμό , τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του αγροτικού πληθυσμού.

Κ. Γκαβογιάννης: Ζήτησα την ποινική δίωξη του Δημάρχου Καρδίτσας

Θα ξεκινήσω θυμίζοντας πως με αίτησή μου προς το Δήμαρχο Καρδίτσας στις 25 Νοεμβρίου 2020 να πληροφορηθώ για τις ενέργειες που έγιναν προκειμένου να διανεμηθεί η βοήθεια που εστάλη από ιδιώτες και φορείς, προς τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας.

Δήμος Μουζακίου: Με διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση η αποκατάσταση ζημιών από τον "Ιανό" σε τρεις πλατείες κοινοτήτων

Με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση θα αναδειχθεί ο ανάδοχος που θα υλοποίηση το έργο με τον διακριτικό τίτλο "Αποκαταστάσεις κοινοχρήστων χώρων από θεομηνία" στο Δήμο Μουζακίου.

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου κατασκευής υπογείου δικτύου άρδευσης στο Στόμιο Αγιάς

Ξεκινούν το επόμενο διάστημα οι εργασίες για την κατασκευή και λειτουργία αντλιοστασίου και υπόγειου δικτύου αγωγών μεταφοράς νερού για αρδευτική χρήση στη Θέση Κούτσουρο - Κομμένο στην Τ.Κ. Στομίου Δήμου Αγιάς.

SL2: Οδυνηρή ήττα για την Αναγέννηση από την ΑΕΛ(2-3) παρά τη συγκλονιστική προσπάθεια (+Βίντεο)

Όταν τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα πολλοί θα θυμούνται το 2-3 στο παιχνίδι Αναγέννησης-Λάρισας αλλά λίγοι το πώς διαμορφώθηκε αυτό το σκορ. Κι αυτό είναι η κακή πλευρά του ποδοσφαίρου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (19/03): 46 νέοι θάνατοι και 19.705 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 136 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 19 Μαρτίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΠΑΚ Θεσσαλίας: “Χιλιάδες βαμβακοπαραγωγοί στη Θεσσαλία δεν θα πληρωθούν τη Συνδεδεμένη Βάμβακος”

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Θεσσαλίας, θα μείνουν απλήρωτοι χιλιάδες βαμβακοπαραγωγοί από την Ειδική ενίσχυση βάμβακος, τη λεγόμενη Συνδεδεμένη Ενίσχυση και μάλιστα θα μείνουν απλήρωτοι, όλοι οι πληττόμενοι βαμβακοκαλλιεργητές που είδαν τις καλλιέργειές τους να καταστρέφονται δύο φορές την ίδια χρονιά.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ