.
.
.
.
.

Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022

Ν.Ε. ΤΕΕ Καρδίτσας: Συλλυπητήριο ψήφισμα για την απώλεια του Απόστολου Βρέκου

Με την είδηση της απώλειας του Απόστολου Βρέκου, Αρχιτέκτονα Μηχανικού, εκλεκτού συναδέλφου και μέλους του ΤΕΕ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Ν. Καρδίτσας αποφάσισε:

Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την αξιοποίηση των πρώην μαθητικών κατασκηνώσεων Κρανιάς και Κοκκινοπηλού

Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για την δωρεάν αξιοποίηση των πρώην μαθητικών κατασκηνώσεων Κρανιάς του Δήμου Τεμπών και Κοκκινοπηλού του Δήμου Ελασσόνας, προς όφελος των παιδιών κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αν. Τσιαπλές και Ζ. Γκαραλιάκος.

Εν αναμονή έναρξης των διαδικασιών τύπου «Ιανού» για τους πληγέντες του «Διομήδη»

Διαδικασίες τύπου «Ιανού» θα ακολουθηθούν και για τους πληγέντες του «Διομήδη» σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Χρ. Τριαντόπουλος στη σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου στη Λάρισα όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ Αθ. Σκάρλος απαντώντας σε ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Βασ. Φαλούτσου

ΟικόΣφαιρα: Η μη χρήση πλαστικής σακούλας και ο βαθμός συνειδητοποίησης του καταναλωτή

Αρκετές χώρες του κόσμου, έχουν προχωρήσει προ πολλού στην κατάργηση της χρήσης πλαστικής σακούλας καθώς και πολλών πλαστικών μιας χρήσης, όπως ποτήρια, πιατάκια, κουταλάκια κλπ. Ο λόγος προφανής: Να προστατευθεί το φυσικό μας περιβάλλον, το οποίο ασφυκτικά μας πιέζει όλο και περισσότερο, απειλώντας ακόμη και την ίδια τη ζωή μας.

Κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Καθαριστριών Νοσοκομείου Καρδίτσας στην κινητοποίηση της Πέμπτης (3/3)

Δύο χρόνια συμπληρώνει η πανδημία και καθημερινά βλέπουμε τα αποτελέσματα της διαχείρισης της από την κυβέρνηση, βλέπουμε τις συνέπειες της διαρκούς υποχρηματοδότησης των δημόσιων δομών υγείας από όλες τις κυβερνήσεις.

Θεσσαλονίκη: Άνδρας πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και την κόρη της και έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή του

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σε καφέ στην οδό Παπάφη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη: άνδρας μπήκε σε καφενείο στην κεντρική οδό της Τούμπας και πυροβόλησε την ιδιοκτήτρια, με την οποία φαίνεται να είχε σχέση στο παρελθόν, του και κατόπιν έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το 1ο Γυμνάσιο Σοφάδων στην Κραϊόβα της Ρουμανίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+

Στο πλαίσιο του εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ (KA229) με τίτλο «Foreign Languages. YES!» (F.L.Y) πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα 20-26 Φεβρουαρίου η τέταρτη κινητικότητα – μικρής διάρκειας ανταλλαγή μαθητών στην Κραϊόβα της Ρουμανίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ