.
.
.
.
.

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022

Π.Ο.Α.Σ.: Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Σας προσκαλούμε στην τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) στο Ανθηρό, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , το Σάββατο 21 Μάϊου 2022 και ώρα 12:00, ύστερα από τη σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ. και σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού και όσα προβλέπονται στο άρθρο 9.

Επαφές του Παν. Νάνου στην Αθήνα στο πλαίσιο της συνάντησης δημάρχων της ΚΕΔΕ

Συναντήσεις με πολιτικούς παράγοντες είχε ο δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα κ. Βασίλη Μπράντζο, με στόχο την προώθηση έργων και υποθέσεων του Δήμου.

Καιρός ν. Καρδίτσας: Μικρή επιδείνωση από το απόγευμα της Τρίτης (22/3) και στο βάθος ...άνοιξη!

Άλλη μια επιδείνωση του καιρού που θα δώσει εκ νέου λίγα φαινόμενα προβλέπεται από τα μετεωρολογικά μοντέλα από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 22 Μαρτίου.

Δημοπρατείται το έργο των παρεμβάσεων έξω από 24 σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Καρδίτσας

Την έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Παρεμβάσεις βελτίωσης προσβασιμότητας και ασφάλειας στα σχολικά συγκροτήματα» προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με φορέα υλοποίησης το Δήμο Καρδίτσας έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Συζητήθηκε η «μελέτη Λαζαρίδη» για τα κλειστά δίκτυα Σμοκόβου στο Δημαρχείο Σοφάδων

Τις σημαντικότερες πτυχές της εν εξελίξει μελέτης των κλειστών δικτύων άρδευσης από τον ορεινό όγκο της λίμνης Σμοκόβου προς τις ημιορεινές και πεδινές περιοχές παρουσίασε ο ίδιος ο μελετητής κ. Λάζαρος Λαζαρίδης στο Δημαρχείο Σοφάδων.

Καταργούνται από τα συστήματα των ΚΕΠ 71 διαδικασίες του e-ΕΦΚΑ και του ΟΠΕΚΑ που κρίθηκαν παρωχημένες ή παρέχονται μόνο ηλεκτρονικά

Προς την κατεύθυνση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη και του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θοδωρή Λιβάνιου, καταργείται από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) η διεκπεραίωση 63 διαδικασιών του e-ΕΦΚΑ, οι οποίες είναι πλέον παρωχημένες ή παρέχονται μόνο ηλεκτρονικά.

Συνάντηση εκπροσώπων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και επαγγελματιών για την τουριστική προβολή της λίμνης Πλαστήρα

Με θέμα την ενημέρωση για τα σχέδια δράσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον τομέα του τουρισμού για την ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Λίμνης Πλαστήρα και της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιήθηκε η πρώτη, ενός κύκλου, συνάντηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των επαγγελματιών του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ