.
.
.
.
.

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022

Επερώτηση της ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας για την μη ολοκλήρωση του έργου υπογειοποίησης του δικτύου άρδευσης στο ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου

Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, σχετικά με καθυστέρηση υπογειοποίησης και αναβάθμισης των αγωγών άρδευσης του ΤΟΕΒ «Μάτι» Τυρνάβου κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας Αν. Τσιαπλές και Ζ. Γκαραλιάκος.

Δημ. Παπακώστας: "Επικίνδυνη τριτοκοσμική η βατότητα σε 5 σήραγγες Συκιάς"

Ουδείς συγκινείται ... ουδείς ευαισθητοποιείται στα διαβήματα για απαράδεκτη εικόνα , τριτοκοσμική επικίνδυνη βατότητα στις 5 οδικές σήραγγες Συκιάς Αργιθέας στα όρια νομών Καρδίτσας - Άρτας (80 χλμ από πόλεις : Καρδίτσα -Αρτα ).

Σύλλογοι Φίλων Σιδηροδρόμου Καρδίτσας και Τρικάλων: "Να δρομολογηθεί πρωινό τρένο τώρα!!!"

Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες μας συμπληρώθηκαν ήδη επτά μήνες χωρίς να υπάρχει δυνατότητα πρωινού τρένου από την δυτική Θεσσαλία τόσο προς την Αθήνα όσο και προς την Θεσσαλονίκη.

Εντυπωσιακή η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Καρδίτσα (+Φώτο +Βίντεο)

Με ιδιαίτερα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα η καθιερωμένη παρέλαση με την οποία κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αιγάλεω: Θεία πέταξε τα ανήλικα ανίψια της από το μπαλκόνι και μετά πήδηξε και η ίδια

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο στο Αιγάλεω, όταν μια γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι της τα δύο ανήλικα ανίψια της, ηλικίας 3 και 5 ετών και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια.

Ε.Ο.Δ.Υ. (25/03): 35 νέοι θάνατοι και 16.234 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 163 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ρόιδως Καραγκακλή

Τελούμε το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου κοινότητας Αγίου Δημητρίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της λατρευτής μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς Ρόιδως Καραγκακλή.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ