.
.
.
.
.

Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022

Μαλαματένια Μπουραζάνη: "Υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες"

Ημερα της γυναίκας 8 Μαρτίου είναι η μέρα που γιορτάζουμε τις γυναίκες όλου του κόσμου! Λουλούδια, γλυκά, κάρτες, δώρα και πολλά φιλιά για το πλάσμα που μας έφερε στον κόσμο, για τις γυναίκες που με ισχυρή δύναμη μεγάλωσαν τα παιδιά τους, για τις γυναίκες που τα κατάφεραν και όμως ποτέ δε σταμάτησαν να νιώθουν μανάδες!

Καιρός ν. Καρδίτσας: Έρχονται νέες πυκνές χιονοπτώσεις και παγετός - Παραμένει ο χειμώνας ως τα μέσα Μαρτίου

Άλλη μια καθαρά χειμωνιάτικη εβδομάδα προβλέπεται από τα προγνωστικά μοντέλα για την περιοχή μας με πυκνές χιονοπτώσεις - αυξημένες βροχοπτώσεις και κρύο τσουχτερό!

Σωτ. Μπακαλάκου: "Μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας"

Ο συμβολισμός της 8ης Μαρτίου παραμένει επίκαιρος και ισχυρός και είναι, ίσως, η πιο σημαδιακή ημέρα για το γυναικείο φύλο. Μια ημέρα η οποία, ουσιαστικά, αφορά στους αγώνες συνηθισμένων γυναικών, που με το θάρρος και την αποφασιστικότητά τους έγραψαν ιστορία. Και έγραψαν την Ιστορία αλλιώς.

Εκλογές τον Απρίλιο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας - Καλή η φετινή κυνηγετική περίοδος

Στις 10 ή στις 17 Απριλίου, με πιθανότερη ημερομηνία την δεύτερη, θα πραγματοποιηθούν η συνέλευση και οι εκλογές του κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τ.Ε. Καρδίτσας Κ.Κ.Ε.: Πολιτική εκδήλωση για τον πόλεμο στην Ουκρανία με ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά

Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ» και ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά μέλος της ΚΕ ΚΚΕ και υπεύθυνο του τμήματος διεθνών σχέσεων.

Ε.Ο.Δ.Υ. (07/03): 52 νέοι θάνατοι και 8.639 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 71 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Δημ. Παπακώστας: "Η Αυτοδιοίκηση: θεσμός υπέρ των πολιτών ή της νομενκλατούρας γραφειοκρατών"

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση -των Ελλήνων οι κοινότητες ,αποτελεί ιστορικά και διαχρονικά θεμελιακό βάθρο του Ελληνισμού , της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας , της κοινωνίας των ενεργών πολιτών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ