.
.

Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022

Κινητικότητες Erasmus+ του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας στα Σκόπια και στη Ρουμανία

Με επιτυχία διεκπεραιώθηκαν δύο ακόμη κινητικότητες του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας στο πλαίσιο προγραμμάτων Erasmus+, στα οποία το σχολείο συμμετέχει, μία στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας και μία στο Ιάσιο-Βασλούι-Κονταέστι της Ρουμανίας.

Η Καρδίτσα γιόρτασε το αγαπημένο της ποδήλατο! (+Φώτο +Βίντεο)

Με εκδηλώσεις που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους με επίκεντρο το ποδήλατο και δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και τον σεβασμό του δημόσιου χώρου ο Δήμος Καρδίτσας γιόρτασε σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουνίου την Παγκόσμια Ημέρα του Ποδηλάτου.

Έχασε τη μάχη ο 26χρονος Καρδιτσιώτης που είχε τραυματισθεί σοβαρά στο μετρό

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 26χρονος Καρδιτσιώτης που την περασμένη εβδομάδα (25/5) είχε πτώση σε σταθμό του μετρό στην Αθήνα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά.

Σύλλογος Γυναικών και Επιτροπή Ειρήνης Καρδίτσας: Πραγματοποιήθηκε Αντιπολεμική Εκδήλωση - Συζήτηση την Πέμπτη 2 Ιουνίου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 2 Ιούνη το απόγευμα στο καφέ «ΡΟΠΤΡΟΝ», η αντιπολεμική εκδήλωση-συζήτηση που οργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας και η Επιτροπή Ειρήνης –ΕΕΔΥΕ με θέμα: «5 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ» και παρέμβαση από εκπαιδευτικούς με θέμα: «Πως μιλάμε στα παιδιά μας για τον πόλεμο;»

Πρόγραμμα επισκέψεων αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας από 6 - 13 Ιουνίου

Ενημερώνουμε τους δημότες μας για το πρόγραμμα επισκέψεων των αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας, από 6-6-2022 μέχρι 13-6-2022, για το οποίο μας πληροφόρησε επίσημα το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, και συγκεκριμένα:

Δρομολογείται η δημιουργία Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO στα Μετέωρα

Τη δημιουργία Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στην περιοχή Πύλης – Μετεώρων, δρομολογούν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας: «Ο γύρος του κόσμου μ’ ένα ποδήλατο - Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου»

Παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου η 3η Ιουνίου και οι παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας δε θα μπορούσαν να μη συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του πολυβραβευμένου σχετικά με το ποδήλατο Δήμου μας.

Προσωρινοί Πίνακες για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα 2022 της ΔΥΠΑ

Αναρτήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, τα προσωρινά μητρώα δικαιούχων και παρόχων και οι προσωρινοί πίνακες αποκλειομένων του Προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2022 στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ www.oaed.gr

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ