.
.
.
.
.

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022

Μεγάλο φίδι τρύπωσε σε οικία στην Καρδιτσομαγούλα - Κλήθηκαν πυροσβέστες για να το απομακρύνουν (+Φώτο)!

Αντιμέτωποι με ένα μεγάλο φίδι που τρύπωσε μέσα στην οικία τους, βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου οι ιδιοκτήτες οικίας στην Καρδιτσομαγούλα.

Τη μοναδικότητα των Αγράφων αναδεικνύουν τα βιβλία του Σερ. Τσιτσά και του π. Ευαγ. Φεγγούλη (+Φώτο +Βίντεο)

Την μοναδικότητα των Αγράφων ως φυσικό περιβάλλον, αλλά και ως τόπος με πλούσια ιστορική και πολιτιστική παράδοση αναδεικνύουν τα δύο βιβλία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (9/6) στην αίθουσα του Επιμελητηρίου η Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών  με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και η Π.Ε. Καρδίτσας.

Μηχανισμός Ερμής: Με μισθωμένα μέσα η νέα υπηρεσία εναέριας έρευνας και διάσωσης

Στην υλοποίηση μιας νέας υπηρεσίας εναέριας έρευνας και διάσωσης, με τη χρήση μισθωμένων εναέριων μέσων, αποφάσισε να προχωρήσει η κυβέρνηση, μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά μη έγκαιρης απόκρισης του μηχανισμού, με αποκορύφωμα τον θάνατο του Ερμή Θεοχαρόπουλου στον ορεινό όγκο των Τζουμέρκων.

Δήμος Καρδίτσας: Κλειστά την Παρασκευή 10 Ιουνίου Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

Μετά από απόφαση της Δημοτικής αρχής κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 10 Ιουνίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) στο Δήμο Καρδίτσας.

Έκτακτο μήνυμα του 112 σε όλους τους Καρδιτσιώτες για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας "Genesis"

Έκτακτο μήνυμα από το 112 και το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Προστασίας έλαβαν λίγο μετά τις 7.20 μ.μ. σήμερα Πέμπτη (9/6) τα "έξυπνα" τηλέφωνα των πολιτών που βρίσκονται εντός της Π.Ε. Καρδίτσας αλλά και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Ερωτήματα και προτάσεις της ΠΑΚ Θεσσαλίας σε ΥΠΑΑΤ και ΕΛΓΑ

Μετά τα Φάρσαλα, επίσκεψη στις χαλαζόπληκτες καλλιέργειες των περιοχών του Πλατυκάμπου και της Χάλκης του δήμου Κιλελέρ, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 9/6/2022, κλιμάκιο της Συντονιστικής Ομάδας Εργασίας της Προοδευτικής Αγροτικής Κίνησης (ΠΑΚ) Θεσσαλίας, αποτελούμενο από τους:

Περιοδεία του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, Τάσου Τσιαπλέ, σε χαλαζόπληκτα χωριά της Ελασσόνας

Στα χωριά Γεράνεια, Κοκινόγειο, Καλλιθέα του Δήμου Ελασσόνας, περιόδευσε σήμερα Πέμπτη 9/6/22, ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας Τάσος Tσιαπλές, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους Ελασσόνας της Λαικής Συσπείρωσης, Νίκο Βακράτσα, Γιάννη Παπαδημητρίου και τον τοπικό σύμβουλο Τσαριτσάνης, Χάρι Νούσια, όπου διαπίστωσαν το μεγάλο μέγεθος της καταστροφής και συζήτησαν με πληγέντες αγρότες από τη διπλή χαλαζόπτωση.

Στους Δήμους Αγιάς και Κιλελέρ «χτύπησε» το χαλάζι

Νέο πλήγμα από κακοκαιρία δέχθηκε σήμερα (Πέμπτη 9/6) ο δήμος Κιλελέρ από έντονη βροχόπτωση και χαλάζι τις μεσημβρινές ώρες και για πενήντα περίπου λεπτά σε Κιλελέρ, Μελία, Νίκαια και άλλες περιοχές.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ