.
.
.
.
.

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022

Καρδίτσα: Τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στη διασταύρωση Τρικάλων & Φαναρίου

Τροχαίο ατύχημα μετά από σύγκρουση Ι.Χ. αυτοκινήτου και μοτοποδηλάτου σημειώθηκε περί τις 10.00 μ.μ. της Κυριακής (10/7) στη διασταύρωση των οδών Τρικάλων και Φαναρίου στην Καρδίτσα.

Στο Γραφείο Παρακαταθηκών της Δ.Ο.Υ. Καρδίτσας οι αποζημιώσεις 2,17 εκατ. ευρώ του δρόμου Δέλτα - Καρδίτσα

Ένα βήμα πριν να μπουν τα μηχανήματα στα ακίνητα που απαλλοτριώνονται βρίσκεται το έργο Δέλτα- Καρδίτσα, καθώς κατατέθηκαν στο Γραφείο Παρακαταθηκών της Δ.Ο.Υ. Καρδίτσας, γραμμάτια παρακαταθήκης συνολικού ύψους 2.172.411,03 ευρώ σύμφωνα με τον πίνακα υπολογισμού-παρακατάθεσης αποζημιώσεων που συντάχθηκε σε εκτέλεση απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Λάρισας.

Μετόχι Αγίου Σεραφείμ Καρδίτσας: Τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας τη Δευτέρα 11 Ιουλίου

Γίνεται γνωστόν ὅτι τὴν Δευτέρα 11 Ἰουλίου καὶ ὥρα 20:30 στὸ Ἱερὸν Μετόχιον τοῦ Ἁγίου Σεραφεὶμ θὰ τελεσθεῖ Ἱερὰ Ἀγρυπνία ἐπὶ τῇ ἑορτῇ τοῦ Ὁσίου καὶ Θεοφόρου πατρὸς ἡμῶν Παϊσίου τοῦ Ἁγιορείτου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (10/07): 28 νέοι θάνατοι και 13.306 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 70 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιουλίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ο Παιδικός Σταθμός Καρδιτσομαγούλας δεν είναι κοινόχρηστος χώρος… (+Φώτο)

Ένας από τους καλύτερους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καρδίτσας, όσον αφορά την υποδομή του είναι ο Παιδικός Σταθμός της Καρδιτσομαγούλας που λειτουργεί εδώ και 4 ½ περίπου χρόνια στον κτίριο που στέγαζε μέχρι το 2018 το πρώην Νηπιαγωγείο.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κηρύχθηκε η Σκύρος

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκε ο Δήμος Σκύρου, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν στις 9 Ιουλίου στην παραπάνω περιοχή και προκάλεσαν πλημμύρες και κατολισθήσεις.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ