.
.
.
.
.

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022

JOIN US Ο.Ε.: Συμμετοχή αθλητών μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ της εταιρείας JOIN US ΟΕ συμμετείχε με 7 αθλητές, μέσω του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ "Μυρμιδόνες", στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ που πραγματοποιήθηκε φέτος στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για τις παρεμβάσεις σε τρεις πλατείες του Δήμου Αργιθέας

Στην διάθεση των ενδιαφερομένων οικονομικών φορέων βρίσκεται η προκήρυξη της δημόσιας σύμβασης για τις παρεμβάσεις σε τρεις πλατείες του Δ. Αργιθέας, όπως είχε προαναγγείλει με σχετικό ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Η ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα της μη λειτουργίας του γραφείου ανταποκριτή του, στην Σκόπελο"

Στο Δήμο Σκοπέλου λειτουργούσε μέχρι πριν λίγο διάστημα, Γραφείο Ανταποκριτή του ΟΑΕΔ, μέσω προγραμματικής σύμβασης που είχε συνάψει με τον ΕΦΚΑ.

Ευχαριστήριο μήνυμα της Μαρίας Τσουρή - Καραμπινά

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για εμένα η απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να με ορίσει Αναπληρώτρια Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της Ν.Δ.

Ο φάκελος αδειοδότησης κατατέθηκε και πλέον ο ΑΣΚ αναμένει το «πράσινο φως» από τον ΕΣΑΚΕ για να ξεκινήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό

Με πλήρη φάκελο και όλα τα δικαιολογητικά, έγινε τη Δευτέρα η κατάθεση του φακέλου της Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ στην πρωτοβάθμια επιτροπή του ΕΣΑΚΕ, προκειμένου η νεοφώτιστη ομάδα της πόλης μας να λάβει το «πράσινο φως» για την ιστορική πρώτη της συμμετοχή στη Basket League.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τρίαθλον «Τhe Lake Plastira»

Παρά τις δυσμενείς αρχικά καιρικές συνθήκες, με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 10/7 οι αγώνες Τριάθλου «Τhe Lake Plastira», που οργάνωσε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα σε συνεργασία με την εταιρία whynot.

Κεραία 5G στα Γεφύρια: Εν αναμονή απάντησης της εταιρείας στην πρόταση μεταφοράς εκτός οικισμού

Συνάντηση με αντιπροσωπεία στελεχών και συνεργατών της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που σχεδιάζει την εγκατάστασης και λειτουργίας κεραίας κινητής τηλεφωνίας 5G στην Κοινότητα Γεφυρίων του Δήμου Σοφάδων είχε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Αθ. Σκάρλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γεφυρίων κ. Σπ. Αναγνωστόπουλος και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών του Δήμου κ. Ν. Βογιατζής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ