Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση των πεζοδρομίων στην οδό Κουμουνδούρου - Κανονικά πλέον η διέλευση οχημάτων και πεζών (+Φώτο) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
- Εκτύπωση
Στην κυκλοφορία δόθηκε από σήμερα (30/7) σε όλο της το μήκος η οδός Κουμουνδούρου τόσο για πεζούς όσο και για οδηγούς που μέχρι πρότινος παρέμενε τμηματικά κλειστή από τις αρχές Μαΐου λόγω αναπλάσεων στα πεζοδρόμια.
Επιτυχώς παραδόθηκε το τρίτο και τελευταίο κομμάτι το οποίο εκτείνεται από τη διασταύρωση της οδού Κουμουνδούρου με την οδό Νικηταρά έως και την επόμενη με την οδό Υψηλάντου που αποτελεί βασική κυκλοφοριακή αρτηρία της πόλης συνδέοντας την κεντρική πλατεία και τα εμπορικά καταστήματα, με την κυκλοφορία να πραγματοποιείται κανονικά.
Υπενθυμίζουμε πως από το ξεκίνημα των εργασιών τα συνεργεία επιμελήθηκαν όλα τα πεζοδρόμια παραπλεύρως της οδού από το ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου αντικαθιστώντας τις σπασμένες και φθαρμένες πλάκες με νέες και ανθεκτικές για την ασφαλή διέλευση των πεζών που τις διασχίζουν καθημερινά.
Τα βελτιωτικά έργα στα πεζοδρόμια θα παύσουν για λίγο καιρό έως και τις 18 Αυγούστου από τον ανάδοχο εργολάβο ενώ οι παρεμβάσεις αναμένεται να συνεχιστούν αμέσως μετά κατόπιν και του ραντεβού που θα οριστεί μεταξύ του ίδιου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού κ. Κωνσταντίνο Κολοβό προκειμένου να επανεξεταστεί το χρονοδιάγραμμα εργασιών καθώς και τα σημεία που θα γίνουν οι νέες αναπλάσεις.
Π.Β.





















