.
.
.
.
.

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022

Οργανώνονται κινητοποιήσεις ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στον Τύμπανο (+Φώτο +Βίντεο)

Την άμεση αντίδραση των φορέων και πολιτών της Καρδίτσας που αντιδρούν στην εγκατάσταση αιολικών πάρκων στην περιοχής της Αργιθέας και των Αγράφων, προκάλεσε η έναρξη της μεταφοράς των πρώτων ανεμογεννητριών στον Τύμπανο.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Γ. Κωτσού για την επιτυχία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

Για ακόμη μία φορά η Αντιγόνη μας έκανε όλους υπερήφανους. Η εκπληκτική της επίδοση στο αγώνισμα των 35 χλμ βάδην γυναικών, οδήγησε την πρωταθλήτρια μας να τερματίσει στην 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον.

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Υποβολή δικαιολογητικών ως 31/8 αλλιώς επιστροφή του 100% με τόκο

Στην τροποποίηση των αποφάσεων για όλους τους κύκλους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, προκειμένου να εξασφαλιστεί η δυνατότητα υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών από τους δικαιούχους που δεν έχουν ολοκληρώσει την υποβολή τους εντός της προηγούμενης προθεσμίας, προχώρησαν η κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και με τη συνδρομή της ΑΑΔΕ, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των επιχειρήσεων που έχουν επηρεαστεί αρνητικά από την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΕΠΟ: Ανεβαίνουν δυο από τη Super League 2 και πέφτουν δυο - Καταργείται το μπαράζ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με ψήφους 9 υπέρ, 3 κατά και με 1 λευκό, δεν έκανε δεκτή ολόκληρη την προκήρυξη της Super League 2 που είχε ψηφιστεί το μεσημέρι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Τεράστια Αντιγόνη! 4η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον με πανελλήνιο ρεκόρ!

Με την κατάκτηση της εκπληκτικής 4ης θέσης ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο αγώνισμα των 35 χλμ βάδην γυναικών.

Την Κυριακή 24 Ιουλίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Ηλία Τσίγκα

Τελούμε την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της κοινότητας Ανθοχωρίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, υιού, αδερφού και θείου Ηλία Τσίγκα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ