.
.
.
.
.

Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022

Πανελλήνιο Αντάμωμα Αγραφιωτών Καρδίτσας και Ευρυτανίας στις 25 Ιουλίου στην Τριφύλλα Κλειτσού

Πανελλήνιο Αντάμωμα Αγραφιωτών του Θεσσαλικού και Ευρυτανικού, Ιστορικού, Πολιτισμι¬κού και Γεωγραφικού Χώρου των Αγράφων, θα πραγματοποιη¬θεί την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 και ώρα 10.00 π.μ., στην τοποθεσία Τριφύλλα της Κοινότητας Κλειτσού Αγράφων του Δήμου Καρπενησίου, στο «Σπίτι του Διαβάτη» και το εορτάζον ξωκκλήσι της Αγίας Άννας.

Δημοπρατούνται σύντομα οι παρεμβάσεις στις πλατείες Ελληνικών, Βλασίου και Βραγκιανών

Τον δρόμο της δημοπράτησης παίρνει το έργο "Πολεοδομικές και αισθητικές παρεμβάσεις οικισμών Δήμου Αργιθέας", μετά από αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, που ελήφθησαν τον Φεβρουάριο αλλά τίθενται τώρα σε ισχύ.

Ν.Ε. Καρδίτσας ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.: "Ο Σπύρος Λάππας τίμησε το κοινοβούλιο, το κόμμα, τον νομό. Γενναία, έντιμη και χαρακτηριστική του ήθους του η απόφασή του"

Η απόφαση και, στη συνέχεια, η δημόσια δήλωση του Σπύρου Λάππα πως δεν πρόκειται να διεκδικήσει την επανεκλογή του στην επόμενη βουλή, είναι γενναία ως προς τον χρόνο λήψης και δημοσιοποίησής της, προ δηλαδή της ανατροπής της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της επερχόμενης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές, έντιμη και συνεπής ως προς τη διαχρονική του θέση περί του χρόνου συνολικής θητείας των βουλευτών και χαρακτηριστική του ήθους του.

Υπεγράφη η Κ.Υ.Α. για τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας στο δημόσιο

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ - ΦΕΚ Β3424/2-7-2022) εξειδικεύονται τα μέτρα για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και την εξοικονόμηση ενέργειας σε κτίρια και εγκαταστάσεις φορέων του δημοσίου τομέα.

Δημ. Παπακώστας: "Στοχευμένα μέτρα - δίκαια: απο κάτω προς τα πάνω!"

Ο κόσμος βιώνει, πρωτοφανές κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες, παρότι η Ελλάδα είναι μέλος της ισχυρής Ευρωζώνης από το 2002 και παρόλες τις ρητές δεσμεύσεις των ειδικών ότι με το ισχυρό νόμισμα του Ευρώ τα φαινόμενα πληθωρισμού θα ανήκουν στο κακό παρελθόν ….ευημερία ανοίγεται μπροστά μας …!

Ε.Ο.Δ.Υ. (04/07): 23 νέοι θάνατοι και 9.360 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 60 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Στην Καρδίτσα κλιμάκιο του Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων - Ενισχυμένη η Θεσσαλία στο νέο ΕΣΠΑ (+Φώτο +Βίντεο)

Από το κτίριο που θα στεγάσει το Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητρόπολης ξεκίνησε η περιοδεία του κλιμακίου του υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων που επισκέφθηκε την πόλη μας και την Θεσσαλία γενικότερα, την Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Ενημερωτικό βίντεο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για γναθοχειρουγικές επεμβάσεις που γίνονται με ανώδυνο τρόπο

Με την εφαρμογή ενδοφλέβιας καταστολής, μπορεί να ολοκληρωθεί μια επέμβαση στις γνάθους ή το στόμα ανώδυνα και με ασφάλεια, χάρη στη βελτίωση των χειρουργικών τεχνικών και τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της αναισθησιολογίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ