.
.

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022

Πλήρωση κενών θέσεων στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Καρδίτσας

Αφού ολοκληρώθηκε η α΄ φάση  εγγραφών και η διαδικασία εγγραφής των επιλαχόντων μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη  και σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ. αριθ. 61/ΔΕΠΠΣ/8-9-2021 (ΦΕΚ 4100/τ Β΄/8-9-2021) Απόφαση της Διοικούσας  Επιτροπής  και τις οδηγίες της Επιστημονικής Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (Ε.Ε.Π.Π.Σ.), προκηρύσσουμε τουλάχιστον:

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Πέτρου Πουλιάρη

Τελούμε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας πατέρα, παππού και θείου Πέτρου Πουλιάρη.

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου (Τάκη) Τσαγγάρη

Τελούμε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοφάδων το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Δημήτριου (Τάκη) Τσαγγάρη.

Φωτεινή Καραϊσκου: "Η αλήθεια για το πως ο Δήμος Παλαμά έχασε 2,2 εκατ. ευρώ"

Πρωτη Σεπτέμβρη σήμερα, μήνας που οι αγρότες μας βρίσκονται στην τελική ευθεία της παραγωγικής τους περιόδου. Τα μεγαλα προβλήματα των αγροτών και η έλλειψη συγκροτημένης αγροτικής πολιτικής απο την Δημοτική μας Αρχή, οδηγεί τον πρωτογενή τομέα σε αδιέξοδο.

Το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας για τις εγγραφές στο βρεφονηπιακό σταθμό με ή χωρίς voucher

Το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας συμμετέχει στη Δράση «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης, Πρόσκληση 10945/02.08.2022 για την περίοδο 2022-2023», με τη Δομή του «Βρεφονηπιακός Σταθμός Δήμου Καρδίτσας».

Προς υπογραφή η σύμβαση για την αναβάθμιση τριών παιδικών χαρών σε Μάνδρα, Κοιλάδα και Κουλούρι

Προς υπογραφή οδεύει η σύμβαση για την αναβάθμιση τριών παιδικών χαρών που βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους σε Κοιλάδα, Μάνδρα και Κουλούρι Λάρισας.

Παράταση υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή σπουδαστών στα ΙΕΚ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης

Παρατείνεταιέως τη Δευτέρα 12.09.2022 και ώρα 23:59, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων σπουδαστών, για τη συμπλήρωση των κενών θέσεων, εγγραφής στα ΙΕΚ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, για το Χειμερινό Εξάμηνο του έτους κατάρτισης 2022-2023.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ