.
.
.
.
.

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022

Κ. Γκαβογιάννης: "Μαύρη επέτειος"

Δύο χρόνια συμπληρώνουμε από την ημέρα που η Καρδίτσα πληρώνοντας την αδιαφορία και την ανικανότητα ενός συγκεκριμένου ατόμου, υπέστη μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές στην ιστορία της.

Μουσική η πρεμιέρα των εκδηλώσεων του Δήμου Καρδίτσας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (+Φώτο +Βίντεο)

Την πρεμιέρα των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας είχαμε απόψε (16/9) στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας.

Ξεκίνησε στην Καρδίτσα το Συνέδριο με θέμα: «Πρόσφυγες: Από τη Μικρασιατική καταστροφή ως τις μέρες μας (+Φώτο +Βίντεο)

Με τους χαιρετισμούς των επισήμων και των εκπροσώπων των διοργανωτών, ξεκίνησαν απόψε (16/9) στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας οι εργασίες του Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα «Πρόσφυγες: Από τη Μικρασιατική καταστροφή ως τις μέρες μας».

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ξεκίνησε το πρόγραμμα «Ενίσχυση Τουριστικών Επενδύσεων» του Α.Ν.4887/2022

Ξεκίνησε το πρόγραμμα «Ενίσχυση Τουριστικών Επενδύσεων» του Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022, το οποίο προβλέπει ενίσχυση μέχρι 75%, με βάση τον Χάρτη Περιφερειακών Ενισχύσεων, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης και την περιοχή εγκατάστασης.

Η 1η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία στην Καρδίτσα είναι γεγονός από την εταιρεία JOIN US O.E.

Η λειτουργία της πρώτης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία στην Καρδίτσα είναι γεγονός. Η εταιρεία JOIN US OE για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί στη δημιουργία  δομών, οι οποίες παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες τους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ