.
.
.
.
.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022

Σε ΦΕΚ η αναστολή 22 σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό Καρδίτσας

Τη συνεχιζόμενη δραματική μείωση του μαθητικού δυναμικού του νομού Καρδίτσας έρχεται να επισφραγίσει  η αναστολή λειτουργίας 22 σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μας για το τρέχον σχολικό έτος,  η οποία και επισημοποιήθηκε την Τετάρτη (21/9) με τη δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. της σχετικής απόφασης της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Β. Ζιάκα.

Συνδικάτο Οικοδόμων Καρδίτσας: "Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο συναδέλφου μας"

Τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά του εκφράζει το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Καρδίτσας για τον θάνατο του συντοπίτη συναδέλφου μας το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Πεντέλης, εργαζόμενος σε εργολάβο του ΑΔΜΗΕ κατά τη διάρκεια εργασιών κατασκευής γραμμής μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος.

Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας: Διαδοχικές Συναντήσεις Αστυνομικών Αντιπροσωπειών με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Μετά από τη δρομολόγηση ενός χρόνιου αιτήματος ζωτικής σημασίας για τη βέλτιστη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Καρδίτσας, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος ενημερωτικών συναντήσεων με πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες του τόπου μας.

Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ: Στην επόμενη φάση Γ.Σ. Σοφάδων και Τιτάνες - Αποκλείστηκε η Αναγέννηση

Δύο προκρίσεις (η μία εκ των οποίων στα χαρτιά) και έναν αποκλεισμό είχαμε για τις ομάδες μπάσκετ του νομού που ξεκίνησαν τις υποχορεώσεις τους στο κύπελλο Ελλάδας.

Ιδρύθηκαν 9 Τάξεις Υποδοχής Ζ.Ε.Π. σε 8 Σχολικές Μονάδες Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Καρδίτσας

Απόφαση για την ίδρυση 9 Τάξεων Υποδοχής (Τ.Υ.) Ι και ΙΙ Ζ.Ε.Π. σε 8 Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας υπέγραψε στις 21/09 η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Βασιλική Ζιάκα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ