.
.
.
.
.

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022

Κοινή Δράση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: Ανακοίνωση για την Ποινικοποίηση της Απεργίας / Αποχής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στη μόρφωση των μαθητών μας σε ένα πραγματικά δωρεάν δημόσιο σχολείο, απέναντι στην ηγεσία του ΥΠΑΙΘ η οποία με τον αυταρχισμό και την καταστολή το υπονομεύει.

Βαγγ. Λύτρας & Χρ. Σπυρόπουλος: «Δήμος Παλαμά: Στο ίδιο έργο θεατές»

Με έκπληξη διαβάσαμε το δημοσίευμα που αναφερόταν στο υπόμνημα που κατέθεσε ο δήμαρχος Παλαμά Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΊΟΥ προς τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαγιαννιδη.

Ολοκληρώθηκε μετά μουσικής η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στο Δήμο Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Με πολύ μουσική, χορό και τραγούδι «έπεσε» το βράδυ της Πέμπτης (22/9) στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας η «αυλαία» των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με στόχο να αναδείξουν περαιτέρω την προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος για περισσότερη κινητικότητα και για ασφαλέστερες μετακινήσεις των δημοτών.

ΑΝΑΣΑ ΙΙ: 6.975 επιχειρήσεις εντάσσονται στο Πρόγραμμα - Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα στο site της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας τα αποτελέσματα του προγράμματος χρηματοδοτικής ενίσχυσης επιχειρήσεων ΑΝΑΣΑ ΙΙ.

Γ. Κωτσός: «Στήριξη του Ορεινού Τουρισμού με περισσότερα Voucher για αυτές τις περιοχές»

Στο Υπουργείο Τουρισμού βρέθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός όπου πραγματοποίησε συνάντηση με την Υφυπουργό Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη.

Αυξάνεται στα 740.000 ευρώ η χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Φαρσάλων και του Παραρτήματος Ρομά

Αυξάνεται η επιχορήγηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας  προς τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Φαρσάλων (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.) για την λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας  Δήμου Φαρσάλων και του Παραρτήματος Ρομά.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ισμήνης Βασ. Παπαστεργίου

Τελούμε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοφάδων το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Ισμήνης Βασ. Παπαστεργίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ