.
.
.
.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022

Μερική περίφραξη του χώρου των καπναποθηκών με 8.000 ευρώ αποφάσισε το Δ.Σ. του ΕΒΕ

Τη μερική περίφραξη του χώρου των Καπναποθηκών, ώστε τουλάχιστον να κλείσουν οι άμεσα οι δίοδοι  -η κεντρική είσοδος και η πλαϊνή πλευρά – για να αποτρέπεται η είσοδος οχήματος, αποφάσισε ομόφωνα το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας έπειτα από τη σχετική πρόταση προς το Σώμα του Προέδρου κ. Κων. Ζυγογιάννη.

Με Σταϊκούρα η … κορδέλα της «Thessaly Expo 22» στην Καρδίτσα (+Φώτο +Βίντεο)

Ο Υπουργός Οικονομίας κ. Χρ. Σταϊκούρας θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων της «Thessaly Expo 22» Πολυκλαδική Έκθεση Καρδίτσας που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 7.30 το βράδυ στο χώρο των Καπναποθηκών, όπου για 3 ημέρες, από τις 7-9 Οκτωβρίου θα χτυπά η καρδιά της τοπικής επιχειρηματικότητας με τη συμμετοχή 90 περίπου επιχειρήσεων.

Ο.ΕΜ.Ε.Θ.: Οι Έμποροι της Θεσσαλίας στην Πύλη

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης, από κοινού με το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης, παρουσία του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Μαράβα.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: Βαθιά συγκίνηση στο τελευταίο "αντίο" στον σύντροφο Βασίλη Φυτσιλή

Σε κλίμα συγκίνησης, θλίψης, αλλά και σεβασμού και περηφάνιας για το Κόμμα που βγάζει τέτοιους αγωνιστές, στη Σέκλιζα Καρδίτσας, συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι αποχαιρέτησαν τον σύντροφο Βασίλη Φυτσιλή, ο οποίος «έφυγε» την Τρίτη πλήρης ημερών και αγώνων, σε ηλικία 95 ετών.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή (2/10) σε τμήμα του Δήμου Σοφάδων

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 σε περιοχές του Δήμου Σοφάδων από το ΔΕΔΔΗΕ για εργασίες κατασκευής.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Π.Ε. Καρδίτσας που θα πραγματοποιηθούν με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έξι νέες πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνονται στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ