.
.
.
.
.

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Αργιθέας: Ορίστηκαν οι 4 αντιδήμαρχοι που θα ολοκληρώσουν την τρέχουσα δημοτική περίοδο

Νέα απόφαση για την τοποθέτηση αντιδημάρχων από 1ης Οκτωβρίου έως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (31 Δεκεμβρίου 2023) όρισε με απόφασή του ο Δήμαρχος Αργιθέας Α. Στεργίου.

Χιλή: Κατέρρευσε τμήμα εξέδρας του "Μονουμεντάλ" - Τραυματίστηκαν φίλαθλοι (+Βίντεο)

Πανικός επικράτησε στο γήπεδο Μονουμεντάλ στη Χιλή, όπου η ομάδα της Κόλο Κόλο έκανε ανοιχτή προπόνηση ενόψει του ντέρμπι με τη Λα Κατόλικα, όταν τμήμα της εξέδρας που ήταν γεμάτη κόσμο κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περισσότεροι από δέκα άνθρωποι.

Υπ. Παιδείας: Προσλήψεις 7.089 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως αναπληρωτές (ονόματα)

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2022-2023 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές:

Ανοιχτή επιστολή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Θεσσαλίας προς τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό

Κύριε Περιφερειάρχη!

Με μεγάλη μας λύπη διαβάσαμε σε ρεπορτάζ από τοπική ιστοσελίδα της Μαγνησίας για διαπληκτισμό σας με δημοσιογράφο, τη περασμένη Τετάρτη 28.09.2022 κατά τη παρουσία σας στη Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων.

Αθλητική ημέρα στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, πραγματοποιήθηκαν οι αθλητικές εκδηλώσεις στο χώρο του αθλητικού πάρκο από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας.

Προς δημοπράτηση το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Δικαστικού Μεγάρου Καρδίτσας

Τον δρόμο της δημοπράτησης παίρνει πλέον το  έργο «Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Δικαστικού Μεγάρου Καρδίτσας», προϋπολογισμού 1.152.200 € (με ΦΠΑ 24%),  έπειτα και από την έγκριση της μελέτης και της επικαιροποίησης των τευχών δημοπράτησης όπως επικαιροποιήθηκαν και θεωρήθηκαν από την Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Καρδίτσας καθώς και του προϋπολογισμού του έργου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ