.
.
.
.
.

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022

Ευρωμπάσκετ 2022: Νίκησε και την Ουκρανία η Ελλάδα και παίρνει την πρώτη θέση στον όμιλο

Η Εθνική Ανδρών έμεινε αήττητη στον όμιλό της, νίκησε στο ντέρμπι των πρωτοπόρων την Ουκρανία με 99-79 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει νέο ρεκόρ με τη γαλανόλευκη με 41 πόντους!

Αυξάνεται η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 για το Κέντρο Ανοιχτής Υποστήριξης για παιδιά με σύνδρομο Down στη Λάρισα

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού αυξάνεται η χρηματοδότηση από τα 167.721 ευρώ σε 934.550 ευρώ για τη διαμόρφωση Κέντρου Ανοιχτής Υποστήριξης για παιδιά με σύνδρομο Down, στη Λάρισα.

Εξοικονόμηση ετήσιας κατανάλωσης ενέργειας κατά 78% στη Θεσσαλία μετά την αναβάθμιση του οδοφωτισμού

Μείωση της ετήσιας κατανάλωσης ενέργειας σε ποσοστό άνω του 78% επιτυγχάνεται -σύμφωνα με την Περιφέρεια Θεσσαλίας- με το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του φωτισμού στο σύνολο του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Τρίκαλα και Αναγέννηση παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν αγωνίστηκαν!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας βγήκε για ζέσταμα για το προγραμματισμένο φιλικό με τον Α.Ο. Τρίκαλα αλλά τελικά αποσύρθηκε με απόφαση του Περικλή Αμανατίδη καθώς η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Τρικάλων εγκυμονούσε κινδύνους για τραυματισμούς παικτών.

Θανατηφόρο τροχαίο για 33χρονο έξω από τη Θήβα (+Φώτο)

Ένας άνδρας 33 ετών έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης (6/9) στο δρόμο Θηβών - Ερυθρές, πλησίον του Hot Spot μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε με φορτηγό που επιχειρούσε να στρίψει σε παρακείμενη επιχείρηση.

Ε.Ο.Δ.Υ.: 180 θάνατοι και 40.100 κρούσματα την εβδομάδα 29 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου - 516 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID-19). Τα δεδομένα αφορούν την εβδομάδα αναφοράς ISO 35/2022 (29 Αυγούστου 2022 - 4 Σεπτεμβρίου 2022).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ