.
.
.
.
.

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023

14ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας: Ενημέρωση μαθητών για θέματα διατροφής

Οι μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης του 14ου Δημ. Σχ. Καρδίτσας, στο πλαίσιο δράσης του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας με θέμα «Παίζουμε με τη διατροφή» είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τη διαιτολόγο – διατροφολόγο  Βασιλική Βάρρα.

Παρατείνεται για άλλους 6 μήνες η κατάσταση πολιτικής προστασίας σε κοινότητες των Δήμων Κιλελέρ και Τεμπών

Την παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών των Δήμων Κιλελέρ και Τεμπών αποφάσισε στις 11 Ιανουαρίου ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Βασ. Παπαγεωργίου.

Κινητοποίηση ΕΛΜΕ και Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.: Απαιτούμε την άμεση μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων

Τον Αύγουστο του 2022 συμπληρώθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διετία των δόκιμων νεοδιόριστων συναδέλφων της Ειδικής Αγωγής.

Λάρισα: Φυλάκιση 4,5 ετών σε επιχειρηματία για ασέλγεια σε ανήλικη

Σε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών καταδίκασε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας έναν επιχειρηματία για τις πράξεις της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με θύμα πρόσωπο που εξαρτάται εργασιακά από τον δράστη.

Αίτημα στην UNESCO για αναγνώριση της περιοχής των Δήμων Μετεώρων και Πύλης ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον ΟΦΥΠΕΚΑ, ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάρτισης και υποβολής στην UNESCO  του Φακέλου Υποψηφιότητας της περιοχής των Δήμων Μετεώρων και Πύλης για την αναγνώριση της ως Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Συνάντηση Δημάρχων Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα και Αγράφων στο Τροβάτο για το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αγράφων

Στο Τροβάτο, στο βορειότερο άκρο της Ευρυτανίας, έγινε η Διαδημοτική Συνάντηση των Δημάρχων Αγράφων κ. Αλέξη Καρδαμπίκη, Αργιθέας κ. Ανδρέα Στεργίου και Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτη Νάνου, παρουσία αντιδημάρχων και στελεχών των τριών δήμων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ