.
.
.
.

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για τον αιφνίδιο θάνατο του Ηλία Μπρέλλα

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ηλία ΜΠΡΕΛΛΑ που έφυγε σήμερα από τη ζωή, εντός του αγωνιστικού χώρου.

Γ Εθνική μπάσκετ: "Γκέλα" για Γ.Σ. Σοφάδων στο Βόλο - Εύκολο απόγευμα για τους Τιτάνες

Τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής (15/1) ο Γ.Σ. Σοφάδων και έτσι βρέθηκε με συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας τον Αλμυρό ενώ και ο Α.Ο. Τρίκαλα θα έχει την ευκαιρία αν κερδίσει τα Ιωάννινα να βρεθεί και αυτός στην κορυφή.

Κοπάδι ανεπιτήρητων χωρίς ενώτια στην περιοχή της Νεράιδας - Φ. Παπαδημητρίου: Όλα έτοιμα για την περισυλλογή

Το θέμα με τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα, σύμφωνα με τα δεδομένα που κατέγραψε το KarditsaLive.Net, δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ότι επιδεινώνεται ή ότι οδεύει προς λύση.  Σίγουρα όμως βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο.

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων: "Όχι άλλο αίμα των εργατών για τα κέρδη των αφεντικών"

Εργατικό ατύχημα έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής σε εκκοκκιστήριο, με αποτέλεσμα των τραυματισμό 4 εργαζόμενων με τους 2 να είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ του ΓΝ Καρδίτσας με σοβαρά εγκαύματα.

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από 16 έως και 20 Ιανουαρίου

Συνολικά 70,2 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 100.140 δικαιούχους, κατά την εβδομάδα 16-20 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

SL2: Έχασε εκ νέου την Κυριακή (15/1) η Αναγέννηση από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων

Το στραβοπάτημα της Αναγέννησης στον αγώνα του Σαββάτου (14/1) με την Β' ομάδα του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο την Κυριακή όλοι οι ανταγωνιστές της για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις σωματείων της ΕΠΣΚ για τον αιφνίδιο θάνατο του ποδοσφαιριστή Ηλία Μπρέλλα

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον αιφνίδιο θάνατο εντός του γηπέδου του 20χρονου ποδοσφαιριστή του Μαυρομματίου Ηλία Μπρέλλα εξέδωσαν σωματεία της ΕΠΣ Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ