.
.
.
.
.

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023

Ανοιχτή Συνέλευση: "Κανένας εφησυχασμός, καμία αυταπάτη - Τα Άγραφα θα μείνουν απάτητα μονάχα με τον μαζικό μαχητικό αγώνα"

Το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), με τις υπ’ αρ. 2365, 2366/ 2022 αποφάσεις του, απέρριψε την προσφυγή των εταιριών ενάντια στην απόφαση του Γενικού Γραμματέα Περιβαλλοντικής Πολιτικής του ΥΠΕΝ, που ακύρωνε τις άδειες για τους δυο αιολικούς σταθμούς στα Άγραφα.

Δυνατότητα μεταπήδησης από «ΕΣΤΙΑ» σε «ΚΑΛΥΨΗ» για σπίτια που φιλοξένησαν αιτούντες άσυλο

Τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ» έχουν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών που τα είχαν παραχωρήσει για να φιλοξενήσουν άτομα και οικογένειες που αιτήθηκαν άσυλο, στα πλαίσια των προγραμμάτων «ΕΣΤΙΑ» που ολοκληρώθηκαν στις 31 Δεκεμβρίου.

Σε ψηφιακό μετασχηματισμό στοχεύει ο Δήμος Αργιθέας

Πρόταση για την πράξη «Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (ΙΟΤ) του Δήμου Αργιθέας», προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, θα υποβάλλει στο Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» ο προαναφερόμενος ΟΤΑ του νομού μας.

Μητσοτάκης: Απρίλιο ή Μάιο οι πρώτες εκλογές και 4-5 εβδομάδες μετά οι δεύτερες

Ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές τόνισε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Διαγραμματειακού της ΝΔ, στην οποία προήδρευσε, και η οποία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Ελευθέριου Ζούκα

Τελούμε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της κοινότητας Μεσενικόλα Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, γιου, αδελφού και θείου Ελευθέριου Ζούκα.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Χρυσόστομου Ν. Τουρναβίτη

Τελούμε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Κοιμητήριο) Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού Χρυσόστομου Ν. Τουρναβίτη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ