Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
.
.
.
.

Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Χαλέβας από την παράταξη «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών»

Tην ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας Κώστας Χαλέβας με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.

Εγγραφές - Διαγραφές επιχειρήσεων: Με θετικό πρόσημο όλοι οι τομείς στο ν. Καρδίτσας

Αυξημένες κατά 127 είναι οι επιχειρήσεις που λειτούργησαν στο νομό Καρδίτσας το 2022 καθώς το ισοζύγιο αυτών που εγγράφηκαν στο ΕΒΕ με αυτών που διαγράφηκαν είναι θετικό για την πρώτη κατηγορία.

Ελλείψεις φαρμάκων: Επιπλέον μέτρα για την αντιμετώπιση τους

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των ΕΟΦ, ΙΦΕΤ, ΠΕΦ, ΣΦΕΕ, ΠΦΣ καθώς και εκπρόσωπο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων, αναφορικά με τις ελλείψεις που παρουσιάζονται σε συγκεκριμένα φάρμακα.

Υπουργείο Εργασίας: Σε ισχύ οι νέοι κανόνες και τα ψηφιακά εργαλεία για τις παροχές της ΔΥΠΑ

Τα εισοδηματικά κριτήρια για την καταβολή των παροχών της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), καθώς και τα νέα ψηφιακά εργαλεία υποστήριξης των ανέργων, τέθηκαν σε ισχύ, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετάπτωσης των υφιστάμενων μητρώων ανεργίας, που τηρούσε η ΔΥΠΑ, στο νέο Ψηφιακό Μητρώο ΔΥΠΑ του άρθρου 18 του ν. 4921/2022.

Ρωσία: Μείωση κατά 45,5% των εξαγωγών φυσικού αερίου προς το «άπω εξωτερικό» κατά το 2022

Οι εξαγωγές φυσικού αερίου από την Gazprom πέραν της ζώνης που περιλαμβάνει τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες μειώθηκαν κατά 45,5% το 2022, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα, εν μέσω της σφοδρής πτώσης των εξαγωγών ρωσικών υδρογονανθράκων προς την Ευρώπη λόγω των δυτικών κυρώσεων κατά της Μόσχας για την επίθεσή της κατά της Ουκρανίας.

Δράσεις της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ το Δεκέμβριο 2022

Τον μήνα Δεκέμβριο, το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ συνέχισε την υλοποίηση νέων δράσεων σε συνεργασία με Δήμους και Υπηρεσίες.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ