.
.
.
.

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023

Διατηρητέος κρίθηκε στο βαθμό ο Ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος - Αναλυτικά οι κρίσεις των Ταξιάρχων Γενικών και Ειδικών Καθηκόντων

Διατηρητέος στο Σώμα και στο βαθμό κρίθηκε ο Καρδιτσιώτης Ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος μετά τις κρίσεις των Ταξιάρχων που πραγματοποιήθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης (25/1) από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος.

Ανακοινώθηκαν οι κρίσεις Αντιστρατήγων (και οι τοποθετήσεις τους) και των Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα και τη συμμετοχή δύο (2) Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε τους κατωτέρω Αντιστρατήγους Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Έκτακτο μήνυμα του 112 στην Π.Ε. Καρδίτσας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Έκτακτο μήνυμα από την υπηρεσία 112 του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Προστασίας έλαβαν το απόγευμα της Τετάρτης (25/1) τα τηλέφωνα των πολιτών που βρίσκονται εντός της Π.Ε. Καρδίτσας.

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου (Τάκη) Μπουντούρη

Τελούμε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Ματαράγκας Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Χρήστου (Τάκη) Μπουντούρη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ