.
.

Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023

Μαγνησία: Θανατηφόρο ατύχημα για τον συνθέτη Νότη Μαυρουδή

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια να πραγματοποιήσει εργασία στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Κουκουράβα ο γνωστός καλλιτέχνης Νότης Μαυρουδής, ο οποίος βρέθηκε στο κενό από ύψος τριών μέτρων με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω σε πέτρες χάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη ζωή του σε ηλικία 77 ετών.

Μη προσμέτρηση απουσιών μαθητών εξαιτίας του εποχικού επιδημικού ρεύματος της γρίπης

Να καταχωρίζονται, χωρίς να προσμετρώνται, οι απουσίες έως πέντε εργάσιμων ημερών που οφείλονται σε εποχικό επιδημικό ρεύμα της γρίπης από τον Νοέμβριο 2022 έως και τον Μάρτιο 2023 προβλέπει εγκύκλιος που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και εστάλη στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας.

Ξεκίνησε ο 2ος διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας άγριας ζωής της λίμνης Κάρλας «Αγλαΐα Τσεκούρα»

Η διαχείριση της δημόσιας ομάδας του facebook ® «ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΡΛΑΣ & ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ» με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας,  διοργανώνουν τον 2ο διαγωνισμό ερασιτεχνικής φωτογραφίας άγριας ζωής της λίμνης Κάρλας «Αγλαΐα Τσεκούρα».

Ρ. Νιάκα: «Κατώτερη των προσδοκιών η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα τη γιορτινή περίοδο»

Αυξημένη ήταν η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της πόλης την περίοδο των εορτών, η αύξηση όμως αυτή κρίνεται κατώτερη των προσδοκιών που είχε ο εμπορικός κόσμος λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας που παρατηρήθηκε στην πόλη έπειτα από δυο χρόνια πανδημίας σε συνδυασμό με τις πολύ ευνοϊκές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν όλη αυτή την περίοδο, το τέλος της οποίας αφήνει τον εμπορικό κόσμο με την αίσθηση ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Επιστολή Κ. Αγοραστού στο ΥΠΑΑΤ: «Χαιρετίζουμε την ενίσχυση στο μήλο, αναμένουμε στήριξη και σε άλλα προϊόντα»

Επιστολή στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απέστειλε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, χαιρετίζοντας την απόφαση να στηριχθεί από το de minimis η καλλιέργεια μήλου στο νομό Λάρισας με 300 ευρώ το στρέμμα, ενώ τονίζει την ανάγκη ανάλογης ενίσχυσης σε παραγωγούς κι άλλων προϊόντων, των οποίων το εισόδημα επλήγη το 2022.

Ο επικεφαλής της ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές, στο αγροτικό συλλαλητήριο της Αγιάς

Ο επικεφαλής της «Λαικής Συσπείρωσης» Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές, παραβρέθηκε στο μεγάλο συλλαλητήριο των αγροτών του Δήμου Αγιάς (3/1/23), εκφράζοντας την στήριξη στα δίκαια αιτήματά τους, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την καταστροφική για χιλιάδες βιοπαλαιστές αγρότες πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ