Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Τάσος Τσιαπλές: "Οι άνεργοι ζητούν πλήρη και σταθερή εργασία και όχι κοροϊδία για το πώς θα φτιάχνουν βιογραφικά!"

Οι 60.000 και πλέον εγγεγραμμένοι άνεργοι της Θεσσαλίας (νέοι σε ηλικία ή μεγαλύτεροι), όπως και γενικότερα, δεν μπορούν να ζήσουν με τα προγράμματα περιστασιακής και κακοπληρωμένης εργασίας, που προσφέρουν φθηνό και ανακυκλούμενο εργατικό δυναμικό στην εργοδοσία, αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα της ανεργίας. Ούτε με κάλπικες υποσχέσεις, ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη θα φέρει νέες και καλές δουλειές.

Εν αναμονή αποφάσεων για τα κιτ ρομποτικής τα σχολεία του ν. Καρδίτσας

Τις αποφάσεις του υπουργείου για την διανομή των κιτ ρομποτικής αναμένουν τα σχολεία του νομού Καρδίτσας, έχοντας εκπληρώσει το διαδικαστικό μέρος που τα αφορούσε.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες που είχαν οριστεί για 31/1 και 1/2

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίας αποφάσισε λόγω των πρόσφατων γεγονότων και επειδή οι Δήμοι δεν έχουν φροντίσει να εφοδιάσουν με απινιδωτές τα γήπεδα της ιδιοκτησίας τους μη τηρώντας τις σχετικές διατάξεις, ουδείς αγώνας ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί από εδώ και πέρα και έως ότου ο Δήμοι ασκήσουν τα νόμιμα καθήκοντά τους.

Ένας οριστικός, ένας προσωρινός ανάδοχος και μία υπό αιτιολόγηση προσφορά για έργα στο Δ. Λίμνης Πλαστήρα

Αποφάσεις για έγκριση πρακτικών των επιτροπών διαγωνισμών για τρία έργα, έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Περ. Συμβούλιο: Αρνητική γνωμοδότηση επί ΜΠΕ για Φωτοβολταϊκό σταθμό σε περιοχή του Δ. Παλαμά

Αρνητικά γνωμοδότησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, με ομόφωνη απόφασή του, επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων, για τη δημιουργία φωτοβολταϊκού σταθμού στη Θέση «Πέτρινο» της Δ.Ε. Φύλλου του Δήμου Παλαμά.

Αύξηση εισφορών κατά 9,6% για τους ελεύθερους επαγγελματίες - Παράταση έως 12/2 για επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας

Με απόφαση του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πάνου Τσακλόγλου και με βάση τις προβλέψεις του νόμου 4670/2020, αναπροσαρμόζονται, βάσει του πληθωρισμού (9,6%), οι εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ).

Οι μαθητές έχασαν πάνω από το 1/3 ενός έτους μάθησης, εξαιτίας της πανδημίας, σύμφωνα με διεθνή μελέτη

Στη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 οι μαθητές βίωσαν καθυστερήσεις στη μαθησιακή διαδικασία, απώλεια γνώσεων και δεξιοτήτων που αντιστοιχούν τουλάχιστον στο 35% - δηλαδή πάνω από το ένα τρίτο - ενός σχολικού έτους.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ