.
.
.

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023

H MKO «Αποστολή» και ιδιωτική εταιρεία αναλαμβάνουν την αποκατάσταση του Δημοτικού Σχολείου Μαραθέας

Στην αποδοχή δύο σημαντικών δωρεών από την Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» και της εταιρείας Gilead Sciences Ελλάς Μ.ΕΠΕ προχώρησε με ομόφωνες αποφάσεις του το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά στην αποψινή του (16/11) συνεδρίαση.

Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά: Ομόφωνο «ναι» στο αίτημα μετεγκατάστασης των κατοίκων του Βλοχού (+Φωτο +Βίντεο)

Στην  κατ’ αρχήν αποδοχή του αιτήματος κατοίκων Κοινότητας του Βλοχού για την μετεγκατάσταση της Κοινότητας τους στην δημοτική έκταση των 200 περίπου στρεμμάτων που βρίσκεται  ανάμεσα στον Παλαμά και τα Καλυβάκια προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά  με ομόφωνη απόφαση που έλαβε στην αποψινή του (16/11) συνεδρίαση.

Αρ. Σπάνιας: "Μήνυμα για την επέτειο της εξέγερσης του πολυτεχνείου"

Η Επέτειος της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αποτελεί  κορυφαία έκφραση αντιδικτατορικής δράσης των Ελλήνων και ιδιαίτερα της νεολαίας μας, που  μπροστά στα μεγάλα διακυδεύματα ενώνονται για  την κατάκτηση των  ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, την πρόοδο και το εθνικό συμφέρον.

Τρίκαλα: Ακατάλληλες τρεις πεζογέφυρες και το κατάστρωμα της γέφυρας Γκίκα λόγω "Daniel"

Ο Δήμος Τρικκαίων με βάση την ενημέρωση από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών γνωστοποίησε σήμερα Πέμπτη (16/11) ότι τρεις πεζογέφυρες στην πόλη των Τρικάλων θα πρέπει να κατεδαφιστούν όπως και το κατάστρωμα της γέφυρας Γκίκα. Ειδικότερα σύμφωνα με το Δήμο Τρικκαίων:

Δήλωση της Βουλευτή Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας Ασ. Σκόνδρα σχετικά με την αναστολή πλειστηριασμών στη Θεσσαλία για έξι μήνες επιπλέον

Για την νέα εξάμηνη παράταση αναστολής πλειστηριασμών, δηλαδή κάθε πράξης δικαστικής αναγκαστικής εκτέλεσης επί κινητής ή ακίνητης περιουσίας, για φυσικά και νομικά πρόσωπα, που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πλημμύρες, δήλωσε την ικανοποίησή της η Βουλευτής, κ. Ασημίνα Σκόνδρα.

Ο.ΕΜ.Ε.Θ.: Επιστολή προς Βουλευτές της Θεσσαλίας για την εξαίρεση του λιανικού εμπορίου από το νέο και άδικο σύστημα φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας από κοινού με όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους της Θεσσαλίας απέστειλαν επιστολή προς τους Υπουργούς και Βουλευτές Θεσσαλίας ζητώντας τη στήριξη τους για την εξαίρεση του λιανικού εμπορίου από το νέο και άδικο σύστημα φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών που προωθεί το υπουργείο εθνικής οικονομίας και οικονομικών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ