.
.
.
.
.

Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Σεισμοί Τουρκία: Ζευγάρι Ελλήνων με διπλή υπηκοότητα αγνοείται στην Αντιόχεια

Διπλωματικές πηγές, κατόπιν πληροφοριών για Έλληνες αγνοούμενους την επαύριο των καταστροφικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία, αναφέρουν πως η ελληνική πρεσβεία στην 'Αγκυρα ενημερώθηκε από συγγενείς, ότι ζευγάρι Ελλήνων με διπλή υπηκοότητα αγνοείται στην πόλη της Αντιόχειας.

Στο 20% η χιονοκάλυψη στη χώρα μας μετά την κακοκαιρία "Βαρβάρα"

Η κακοκαιρία "Βαρβάρα" προκάλεσε άφθονες χιονοπτώσεις σε μεγάλο μέρος της ανατολικής και νότιας ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, και σε κάποιες περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας, της Πελ/νήσου και της Κρήτης οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται και το απόγευμα της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου 2023.

Στους 106 οι θάνατοι ασθενών με COVID-19 και 2 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα (30/1-5/2)

Σταθερή παραμένει η κατάσταση στην κοινότητα για την COVID-19, ενώ μείωση παρουσιάζει η γρίπη, σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Επιτήρησης Αναπνευστικών Λοιμώξεων (30 Ιανουαρίου-05 Φεβρουαρίου) του ΕΟΔΥ.

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου το ετήσιο μνημόσυνο της Πολυξένης Θωμ. Κορώνη

Τελούμε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Πολυξένης Θωμ. Κορώνη.

Κ. Τσιάρας: Σε τροχιά υλοποίησης μέσω ΣΔΙΤ, το αρδευτικό δίκτυο Υπέρειας Ν. Λάρισας – Ορφανών Ν. Καρδίτσας

Την αίτηση υπαγωγής στις διατάξεις του ν. 3389/2005 (Α΄ 232), του έργου «Υλοποίηση Αρδευτικού Δικτύου Υπέρειας Ν. Λάρισας – Ορφανών Ν. Καρδίτσας μέσω ΣΔΙΤ» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενέκρινε η Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, όπως έκανε γνωστό, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, της οποίας είναι μέλος.

Υπεγράφη η σύμβαση για 1.000 νέες πινακίδες οδικής σήμανσης στην Π.Ε. Λάρισας

Στην αντικατάσταση των πινακίδων σήμανσης που έχουν καταστραφεί ή κλαπεί στο σύνολο του οδικού δικτύου  της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Απόδειξη νόμιμης κατοχής (βρίσκονται στη διάθεση) των αγροτεμαχίων που θα δηλωθούν από τους παραγωγούς στο ΟΣΔΕ 2023 – Μισθωτήρια, Α.Τ.ΑΚ και ΚΑΕΚ (κτηματολόγιο)

Σε συνέχεια ερωτημάτων αγροτών και οργανώσεων τους και λαμβάνοντας υπόψη την πρόοδο του κτηματολογίου στη χώρα καθώς και την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία διευκρινίζουμε τα ακόλουθα, για την σωστή προετοιμασία των αγροτών και τα οποία θα περιληφθούν στην σχετική εγκύκλιο του ΟΣΔΕ 2023 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ