.
.

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023

Φωτ. Κουβέλης από την Καρδίτσα: «Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ανοίγει το δρόμο για μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας» (+Φωτο +Βίντεο)

Προσκλητήριο αγώνα μέχρι και την τελευταία ώρα των εκλογών, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία να επιτύχει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα δώσει τη  δυνατότητα σχηματισμού μιας προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας που θα μπορέσει,  όπως τόνισε χαρακτηριστικά,

Κ. Παπασταύρου από την Καρδίτσα: Ή δίνουμε συγχωροχάρτι ή λέμε «φτάνει ως εδώ» ψηφίζοντας ΚΚΕ! (+Φωτο +Βίντεο)

Η κεντρική ομιλία του ΚΚΕ, σε επίπεδο Π.Ε. Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαΐου, από την πλατεία Πλαστήρα, παρουσία οπαδών και φίλων του κόμματος και, φυσικά, των έξι υποψηφίων βουλευτών του νομού μας.

Ενημερωτική εκδήλωση, για τη χρήση εναλλακτικών και φιλικών προς το περιβάλλον καθαριστικών, φιλοξένησε το Εσπερινό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Καρδίτσας

Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Καρδίτσας με την συνδρομή του ΚΕΠΕΑ Μουζακίου και του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Ο Παναγιώτης Νικολάου, υποψήφιος πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μαράθου, με τον Δήμαρχο Ανδρέα Στεργίου!

"Έχω την τιμή να ανακοινώνω επίσημα τον πρώτο υποψήφιο Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας στον Δήμο μας. Αναφέρομαι στον Παναγιώτη Νικολάου!

Σωτήρης Παπαγεωργίου στους Σοφάδες: "Πληρώνουμε τα πιο ακριβά καύσιμα στην Ευρώπη"

«Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια διατηρεί το θλιβερό προνόμιο να έχει πανευρωπαϊκά τις υψηλότερες τιμές καυσίμων, αφού φόροι και δασμοί είναι το 50% της τιμής τους.

Υπεγράφη η σύμβαση για την αντιμετώπιση των τρωκτικών στον θεσσαλικό κάμπο με το πρόγραμμα «ΤΥΤΩ» - Μέσα ο Δήμος Σοφάδων

Την σύμβαση με την ΑΜΚΕ «ΤΥΤΩ» (Οργανισμός για τη Διαχείριση και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας στα Αγροτικά Οικοσυστήματα) για το πρόγραμμα «ΤΥΤΩ» στη Θεσσαλία, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, παρουσία Δημάρχων και Αντιδημάρχων των περιοχών όπου εφαρμόζεται το πρόγραμμα βιολογικής αντιμετώπισης των τρωκτικών στον θεσσαλικό κόμπο.

ΟΠΕΚΑ: Παράταση προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας, έτους 2022

Η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, ενημερώνει τους δικαιούχους των προγραμμάτων του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας και τους Επιχειρηματίες που έχουν συμβληθεί με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ ότι παρατείνεται η διάρκεια των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2022, έως 20 Ιουνίου 2023.

Τέλης Σπάνιας: Επιδιώκουμε ολοκληρωμένα αναπτυξιακά σχέδια και τη δημιουργία σημαντικών έργων υποδομής - Πρόγραμμα επισκέψεων 13 & 14 Μαΐου

Υποχρέωση δική μας είναι να διεκδικήσουμε έργα, να κάνουνε παρεμβάσεις και τομές σε κάθε περιοχή, δίνοντας έτσι λύση σε προβλήματα που βαλτώνουν τον τόπο μας. 

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ