.
.

Κυριακή, 14 Μαΐου 2023

18o Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας: Μνημειακός περίπατος στην πόλη

Την Πέμπτη, 11.05.2023, η Έκτη τάξη τού 18ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας, περπάτησε στο κέντρο της πόλης με συνοδό / ξεναγό τη δρ Φωτεινή Λέκκα, επιστημονική υπεύθυνη του Μουσείου Πόλης του Δήμου Καρδίτσας (Ιστορικό – Λαογραφικό Μουσείο «Λ. & Ν. Σακελλαρίου»), την οποία θερμά ευχαριστούμε.

Τις 2 από τις τρεις πρώτες Θέσεις κατέλαβαν οι Αερολέσχες Ν. Καρδίτσας και Ερμής σε αγώνα πανελληνίου Πρωταθλήματος Αεροαθλητισμού

Οι Αερολέσχες της Καρδίτσας ( Αερολέσχη Ερμής και Αερολέσχη Ν Καρδίτσας ) συμμετείχαν με ένα Αεροσκάφος και ένα πλήρωμα η κάθε μία, σε Πανελλήνιους Αγώνες Υπερελαφρών Α/φών 2023 κατηγορίας 3axis που διεξήχθη στις 13 και 14 Μαίου στο Αεροδρόμιο του Τατοϊου.

"Ενθουσιώδης συγκέντρωση στην τρίγωνη πλατεία Σοφάδων για τον Μπάμπη Παπαδόπουλο"

Ενθουσιώδης ήταν η συγκέντρωση το μεσημέρι του Σαββάτου 13/5/2023 στην τρίγωνη πλατεία Σοφάδων για την πολιτική ομιλία του Υποψήφιου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην Δημάρχου Σοφάδων Μπάμπη Παπαδόπουλου.

Με 917 υποψηφίους θα συμμετάσχει στις πανελλαδικές εξετάσεις ο ν. Καρδίτσας

Στον αριθμό 917 ανήλθαν οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, από το νομό Καρδίτσας, που θα πάρουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις της περιόδου 2022-2023.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: Πρόγραμμα επισκέψεων Υποψήφιων Βουλευτών Καρδίτσας από 15 έως και 19 Μαΐου

Με εξορμήσεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις και συζητήσεις οι υποψήφιοι βουλευτές και τα μέλη του ΚΚΕ, με γοργούς ρυθμούς απευθύνουν πλατιά το κάλεσμα ενίσχυσης του Κόμματος, διακινώντας το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Εκλογές Τουρκία: Θολή παραμένει μέχρι τις 21:00 η εικόνα για το ποιος προηγείται στις προεδρικές εκλογές - Και τα δύο στρατόπεδα δηλώνουν ότι προηγούνται

Διαφορετική εικόνα δίνουν μέχρι τις 21:00 το βράδυ τα στρατόπεδα των δύο βασικών υποψηφίων για τις προεδρικές εκλογές της Τουρκίας αναφορικά με το ποιός προηγείται με βάση με τα μερικά αποτελέσματα των σημερινών εκλογών.

Ένταξη μελέτης δασοτεχνικής διευθέτησης ρέματος στην περιοχή Καρίτσας Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα, εντάχθηκε στο ειδικό πρόγραμμα φυσικών καταστροφών η πράξη του Δασαρχείου Καρδίτσας με την διακριτική ονομασία «Σύνταξη μελέτης "Δασοτεχνική διευθέτηση συμβάλλοντα Ράφηνας, χειμάρρου Καριτσιώτη Δήμου Λίμνης Πλαστήρα".

Ασημίνα Σκόνδρα: "Στόχος της Ν.Δ. η βελτίωση των μεθόδων παραγωγής" - Πρόγραμμα επισκέψεων για τη Δευτέρα 15 Μαΐου

Η αγροτική παραγωγή και η κτηνοτροφία αποτελούν έναν από τους βασικότερους πλουτοπαραγωγικούς πυλώνες της Ελλάδας και διαχρονικά οι Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας στήριζαν και ενίσχυαν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Σοφάδων: Πραγματοποίηση της κινητικότητας του προγράμματος Erasmus+ στη Λισαβόνα

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) Σοφάδων  κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2022-2023 πραγματοποίησε κινητικότητα στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας στα πλαίσια του σχεδίου Erasmus+ 2021-1-ELD1-ΚΑ122-VET-000030858 με τίτλο: «Επαγγελματική αποκατάσταση μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Μέθοδοι και εργαλεία για τη μετάβαση από την επαγγελματική εκπαίδευση στην αγορά εργασίας.»

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ