.
.

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023

Εκδόθηκαν οι Κ.Υ.Α. για τα ποσά και τον αριθμό των δικαιούχων της εκλογικής αποζημίωσης

Αυξάνεται η εκλογική αποζημίωση που θα λάβουν περισσότεροι από 16.500 υπάλληλοι (πολιτικό και ένστολο προσωπικό) του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για τις έκτακτες ανάγκες των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Δομή κατάρτισης στην ξυλοτεχνία θα λειτουργήσει στην Καρδίτσα

Την λειτουργία δομής κατάρτισης στην ξυλοτεχνία στις εγκαταστάσεις του Τμήματος ΔΕ.ΞΥ.Σ. στην Καρδίτσα ανακοίνωσε -μεταξύ άλλων- ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Τέλος Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου οι εκλογές του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Η τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου φαίνεται ως πιο πιθανή ημερομηνία για την έναρξη της διεξαγωγής των διήμερων εκλογών (26 και Δευτέρα 27/11) του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, προκειμένου να αναδειχθεί το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο.

Εξώδικη διαμαρτυρία στον ΔΕΔΔΗΕ για πρόβλημα ηλεκτροδότησης στο Ανθοχώρι

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου ορίστηκε δικηγόρος που θα συντάξει εξώδικη διαμαρτυρία εναντίον του ΔΕΔΔΗΕ και δύο δικαστικοί επιμελητές που θα την επιδώσουν στα γραφεία του σε Καρδίτσα και Αθήνα.

Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση της Ασημίνας Σκόνδρα στην Καρδίτσα - Πρόγραμμα επισκέψεων για την Πέμπτη 18 Μαΐου

Κατακλύστηκε η Πλατεία Δικαστηρίων στην Καρδίτσα, όπου η Ασημίνα Σκόνδρα, το βράδυ της Τετάρτης (17/5) είχε την κεντρική της προεκλογική ομιλία, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και σταθερότητας.

Το Σάββατο 20 Μαΐου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευαγγελής Παπαδημητρίου

Τελούμε το Σάββατο 20 Μαΐου 2023 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας της κοινότητας Φίλιας Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, αδερφής και θείας Ευαγγελής Παπαδημητρίου.

Επιστρέφονται οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος

Με Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, επιστρέφονται από την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές.

Τέλης Σπάνιας στην κεντρική ομιλία του: "Δώστε μου τη δύναμη να αγωνιστώ για την ανάπτυξη του τόπου μας"

Την κεντρική ομιλία του πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 16 Μαΐου στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Κιέριον ο υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Καρδίτσας, Αριστοτέλης Σπάνιας.

Το Σάββατο 20 Μαΐου το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Κουλούρη

Τελούμε το Σάββατο 20 Μαΐου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοφάδων το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Γεώργιου Κουλούρη.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ