.
.

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023

Δυνατότητα διακανονισμού ληξιπρόθεσμων οφειλών δίνει η ΔΕΥΑ Παλαμά

Μετά από δύο τουλάχιστον συνεδριάσεις, επί του θέματος, που είχαν προηγηθεί και απέβησαν άκαρπες, η ΔΕΥΑ Παλαμά, αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει στην παροχή δυνατότητας διακανονισμού για όσους οι οφειλές τους έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες.

Ογκώδης συγκέντρωση του Κ. Τσιάρα στην Καρδίτσα: “Τα καταφέραμε στα δύσκολα. Σταθερά μαζί, θα τα καταφέρουμε ξανά, με ακόμα περισσότερα έργα για τον τόπο μας και τους πολίτες”

Ογκώδης ήταν η προεκλογική συγκέντρωση του Υπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας κ. Κώστα Τσιάρα, σήμερα (Πέμπτη 18 Μαΐου) το βράδυ στην Καρδίτσα.

Λάρισα: "Το 'στρωσε" στην Καρυά και την Σκαμνιά

Εντονη ήταν σήμερα το απόγευμα η χαλαζόπτωση που έπληξε την Καρυά Ολύμπου με τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωριού να κάνουν λόγο για πρωτοφανή ένταση και διάρκεια, αφού το χαλάζι δημιούργησε ένα παχύ στρώμα στο έδαφος θυμίζοντας δυνατή χαλαζόπτωση.

Η FIFA αποκάλυψε το επίσημο λογότυπο για το Μουντιάλ του 2026

Η FIFA αποκάλυψε το επίσημο λογότυπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2026 σε μια εκδήλωση όπου βρέθηκαν εκπρόσωποι από τις τρεις χώρες υποδοχής (Καναδάς, Μεξικό και ΗΠΑ), καθώς και αρκετοί θρύλοι και διασημότητες του ποδοσφαίρου.

Απολιθώματα αποκαλύπτουν νέο είδος δεινόσαυρου στην Ισπανία

Απολιθώματα δεινόσαυρου από το Καστεγιόν της Ισπανίας ανήκουν σε ένα νέο προτεινόμενο είδος, που ανήκει στην οικογένεια των Σπινοσαυριδών, σύμφωνα με δημοσίευση στο περιοδικό «Scientific Reports».

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ