.
.

Τρίτη, 02 Μαΐου 2023

Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν. Καρδίτσας: "Δεν θα γίνουν τα νοσοκομεία «κοιλάδες Τεμπών» - Να αποσυρθεί άμεσα η εγκύκλιος για τις εφημερίες"

Την Παρασκευή 28/4/23 η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Γκάγκα αιφνιδιαστικά ανάρτησε στην «Διαύγεια» εγκύκλιο με την οποία:

Καρδίτσα: Προβληματίζει το… στένεμα της Ηρ. Πολυτεχνείου στην έξοδο προς Θεσσαλιώτιδος

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή του έργου «Διαμόρφωση ποδηλατοδρόμου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου», το οποίο πάντως δεν ολοκληρώθηκε μέχρι το τέλος Απριλίου όπως προέβλεπε η σύμβαση, με τον ανάδοχο να έχει αιτηθεί δίμηνη παράταση, η οποία και αναμένεται να δοθεί καθώς ο ρυθμός εκτέλεσης του υποέργου της υπογείωσης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ και της καθαίρεσης των υφιστάμενων στύλων φωτισμού προκαλεί κάποια καθυστέρηση στην πρόοδο των υπολοίπων εργασιών.

1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας: 5η Συνάντηση Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Άγνωστες Ηρωίδες»

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας, πιστό στην ευρωπαϊκή του πορεία, ταξίδεψε στην Ισπανία για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο: "Unknown HERoines" δηλαδή «Άγνωστες Ηρωίδες» και κωδικό 2020-1-PL01-KA229-081548.

Άρειος Πάγος: 36 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων έλαβαν "πράσινο φως" - Κόπηκαν 14

Ανακοινώθηκαν αργά το απόγευμα της Τρίτης (2/5) από την Ολομέλεια του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου τα κόμματα και οι συνασπισμοί κομμάτων που θα συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Απρίλιος 2023: ένας από τους πιο ψυχρούς μήνες τα τελευταία 14 χρόνια!

Σύμφωνα με το δίκτυο 51 μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr που λειτουργούν ανελλιπώς από το 2010 μέχρι σήμερα, τον φετινό Απρίλιο η μέση τιμή των μεγίστων ημερήσιων θερμοκρασιών κυμάνθηκαν χαμηλότερα από τον μέσο όρο της περιόδου 2010-2019.

Την Τετάρτη 3 Μαΐου τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου Βουλευτή, Φώτη Βρέκου

Την Τετάρτη 3 Μαΐου,και ώρα 21:00, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βρέκος Φώτης θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για τα εγκαίνια του Πολιτικού Γραφείου.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ