.
.

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην έκθεση «Lamia expo central Greece trade event» (Λαμία,14-18//6/2023)

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας προτίθεται να συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην Έκθεση «LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT» που θα πραγματοποιηθεί τις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας  Έκθεσης Λαμίας από 14-18/6/2023  και το οποίο θα διαθέσει στα μέλη του.

Πως ψήφισαν οι ετεροδημότες στα 12 ειδικά εκλογικά τμήματα εκτός Καρδίτσας

Μικρές ή μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την εκλογική δύναμη που κατέγραψαν τα κόμματα στα 299 εκλογικά τμήματα της ΠΕ Καρδίτσας εμφανίζουν τα αποτελέσματα στα 12 ειδικά εκλογικά τμήματα

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: "Τίμησε το Χαρίλαο Φλωράκη στο Παλαιοζωγλόπι"

Αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη Χριστίνα Μπεκιάρη, γραμματέα της ΤΕ Καρδίτσας και μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας, τίμησε το απόγευμα της Δευτέρας τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του ΚΚΕ, συντρόφου Χαρίλαου Φλωράκη (Καπετάν Γιώτη), που «έφυγε» από κοντά μας στις 22 Μάη 2005, πλήρης ημερών.

ΟΗΕ: Τα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης φυσικών καταστροφών σώζουν ζωές

Τα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης φυσικών καταστροφών επέτρεψαν να σωθούν πολλές ζωές, αλλά οι οικονομικές απώλειες λόγω των φαινομένων αυτών αυξήθηκαν κατακόρυφα, υπογράμμισε σήμερα ο ΟΗΕ.

Εκλογές 21 Μαΐου: Τα πάνω και κάτω σε ποσοστά της Ν.Δ. ανά εκλογικό τμήμα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Από 24,4% μέχρι και 75% σε έκαστο εκλογικό τμήμα φθάνει η ψήφος υπέρ της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 στην Π.Ε. Καρδίτσας.

Κατέθεσε τη διερευνητική εντολή στην ΠτΔ ο Κυρ. Μητσοτάκης - Το πρωί της Τρίτης (23/5) τη λαμβάνει ο Αλ. Τσίπρας

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την ενημέρωσε ότι καταθέτει τη διερευνητική εντολή που έλαβε για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Εκλογές 21ης Μαΐου: Δείτε τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα σε επίπεδο κομμάτων στην Π.Ε. Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκε σε κάτι λιγότερο από ένα 24ωρο από την έναρξη καταμέτρησης των ψηφοδελτίων η ενσωμάτωση όλων των εκλογικών τμημάτων στην Π.Ε. Καρδίτσας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ