.
.

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023

"Ο Δημήτρης Πούπης, υποψήφιος πρόεδρος Δ.Κ. Πετρωτού με τον Δήμαρχο Αργιθέας, Ανδρέα Στεργίου"

"Η παράταξή μας διαρκώς διευρύνεται και ισχυροποιείται σημαντικά. Σήμερα ανακοινώνουμε μια ακόμα υποψηφιότητα με ξεχωριστή σημειολογία.

Tην Τετάρτη 31 Μαΐου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας

Την Τετάρτη 31 Μαΐου και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 σε όλη την επικράτεια

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Μαΐου η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 σε όλη την επικράτεια.

ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε: "Εγκαινιάζεται το Μουσείο Τύπου"

Εγκαινιάζεται αύριο Σάββατο, 27 Μαίου 2023, στις 12 το μεσημέρι, το νέο Μουσείο Τύπου που δημιουργήθηκε από την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας, στην οδό Δημητριάδος 261 με Φιλελλήνων στο Βόλο.

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για δικαίωμα στέγασης σε Λάρισα και Καρδίτσα για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με έδρα την Λάρισα και την Καρδίτσαπου επιθυμούν στέγαση στις Φοιτητικές Εστίες, ότι θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την Αίτηση, ταυτόχρονα για τη χορήγηση της δωρεάν σίτισης και του δικαιώματος στέγασης μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (https://merimna.uth.gr/), χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του ιδρυματικού τους λογαριασμού (απαιτείται χρήση VPN).

Ι. Σαρμάς στο Υπουργικό Συμβούλιο: Πρέπει να είμαστε ουδέτεροι, αμερόληπτοι και αντικειμενικοί

Τις πρώτες κατευθύνσεις στους υπηρεσιακούς Υπουργούς του έδωσε στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς, εφιστώντας τους την προσοχή να είναι ουδέτεροι, αμερόληπτοι και αντικειμενικοί, ώστε οι πράξεις τους να μην ερμηνεύονται ως πολιτική παρέμβαση υπέρ η κατά κάποιας πολιτικής παράταξης.

Ντρισμπιώτη: "Έχω φοβερό κίνητρο και μεγάλη φλόγα για την επόμενη σεζόν” (+Βίντεο)

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μετά τη νέα επιτυχία της με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων μίλησε στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ για τους στόχους, τις συμβουλές που θα έδινε σε έναν νέο αθλητή αλλά και για πολλά ακόμη γύρω από το άθλημά της.

Με αφαίρεση 9 βαθμών κινδυνεύει η Αναγέννηση για οφειλές σε Κουτρομάνο, Γκίνη και Μπαντιμπανγκά

 Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις που αφορούν οφειλές της ΠΑΕ Αναγέννησης προς ποδοσφαιριστές:

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ