Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
.
.
.
.

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Δημοπρατείται η εκμίσθωση του δημοτικού ξενώνα Καλυβίων Πεζούλας

Στην εκμίσθωση του Ξενώνα Καλυβίων Πεζούλας με διενέργεια πλειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας με κριτήριο κατακύρωσης την υψηλότερη τιμή προχωρά ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι Καρδίτσας, Παλαμά και Σοφάδων γνωστοποιούν το θερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Εμπορικών Συλλόγων της Καρδίτσας, των Σοφάδων και του Παλαμά, ενημερώνουν  τους συναδέλφους και το καταναλωτικό κοινό, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων κατά την θερινή περίοδο με ισχύ από 01/06/2023.

Από Τρίτη (30/5) οι αιτήσεις για 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της Δ.ΥΠ.Α.

Ξεκινά αύριο, Τρίτη 30 Μαΐου 2023, στις 10:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού εργαζομένων-ανέργων περιόδου 2023-2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

121 προσλήψεις συμβασιούχων στους βρεφονηπιακούς της Δ.ΥΠ.Α. - 8 στην Καρδίτσα

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 121 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών προχωρά η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρ. ΟΑΕΔ).

Θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της «φευγαλέας» Βουλής

Θυροκολλήθηκε στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της Βουλής της ΙΘ' Περιόδου Προεδρευόμενης Δημοκρατίας, που προήλθε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Υπεγράφη η σύμβαση για τη βελτίωση του δρόμου Δέντρα - Ναρθάκι - Πλάτανος - Άγιος Αντώνιος - Δεντροχώρι - Σκοπιά

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου που αφορά την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο δρόμο που ενώνει τα Φάρσαλα με τους οικισμούς Δέντρα, Ναρθάκι, Πλάτανος, Άγιος Αντώνιος, Δεντροχώρι και Σκοπιά.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ