.
.
.
.
.

Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

Αυτοκίνητο παρέσυρε αστυνομικό στη λεωφόρο Κατεχάκη - Κατέληξε στο 401 νοσοκομείο

Τροχαίο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός αστυνομικού σημειώθηκε περίπου στις 10.30 το βράδυ στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Επερώτηση για τον τεχνητό εμπλουτισμό του υδατικού δυναμικού της περιοχής Χάλκης

Επερώτηση για τον τεχνητό εμπλουτισμό του υδατικού δυναμικού της περιοχής Χάλκης κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας Αν. Τσιαπλές και Ζ. Γκαραλιάκος.

Με 12.000 ευρώ στηρίζει το Επιμελητήριο Καρδίτσας τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στις 8 Σεπτεμβρίου

Τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας που προγραμματίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας για τις 8 Σεπτεμβρίου αποφάσισε το ΔΣ κατά την αποψινή του (1/6) συνεδρίαση, εγκρίνοντας σχετικό αίτημα που υπέβαλε το συλλογικό όργανο των εμπόρων και την οικονομική ενίσχυση της διοργάνωσης με το ποσό των 12.000 € πλέον ΦΠΑ.

Στο 70% η πληρότητα στη λίμνη Πλαστήρα ενόψει τριημέρου

Δεν θα δυσκολευθεί ιδιαίτερα να βρει κατάλυμα όποιος αποφασίσει την τελευταία στιγμή να κατευθυνθεί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα. Καλό όμως θα είναι να κλείσει ένα από τα δωμάτια που απομένουν γιατί συνεχίζει να υπάρχει ζήτηση.

Το ΣΔΕ Καρδίτσας υποδέχεται φορέα από Κύπρο στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+

To Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας υποδέχτηκε την Δευτέρα 29/5/2023 τον φορέα “Association of Parents and Friends of Children with Special Needs” από τη Λεμεσό της Κύπρου, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.

Εκλογές Ιουνίου: 25.610 οι Έλληνες του εξωτερικού και 146.000 οι ετεροδημότες που θα ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους

Στους 25.610 έφτασε ο αριθμός των Ελλήνων του εξωτερικού που έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις επικείμενες εθνικές εκλογές από τον τόπο διαμονής τους.

Ξεκινούν την Παρασκευή 2/6 οι αιτήσεις ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ για τη θερινή κατασκηνωτική περίοδο 2023

Σε λειτουργία τίθεται από την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του e-ΕΦΚΑ για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής - για τη θερινή κατασκηνωτική περίοδο 2023 - για τα έμμεσα μέλη, ηλικίας 6 έως 16 ετών, συγκεκριμένων κατηγοριών ασφαλισμένων και συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ, καθώς και των παιδιών των εργαζομένων στον e-ΕΦΚΑ.

"Η Α. Σκόνδρα σταθερά και με συνέπεια δίπλα στους πολίτες"

Δυναμικό το ξεκίνημα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, από την Ασημίνα Σκόνδρα, με την πρώην Βουλευτή της Ν.Δ. να περιοδεύει στην λαϊκή αγορά της πόλης μας. Η κ. Σκόνδρα επισκέφθηκε την κεντρική λαϊκή αγορά της Καρδίτσας, όπου συνομίλησε με πολίτες, αλλά και παραγωγούς – εμπόρους που συμμετέχουν σ’ αυτήν.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ