.
.
.
.
.

Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

Στους «8» του Roland Garros ο Στ. Τσιτσιπάς με αντίπαλο το No1, Κάρλος Αλκαράθ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-0 σετ (7-5, 6-3, 6-0) του Σεμπάστιαν Όφνερ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros, όπου θα αντιμετωπίσει με το Νο1 του κόσμου, Κάρλος Αλκαράθ.

Νέες έντονες βροχοπτώσεις και πλημμυρισμένες καλλιεργειες στο Δήμο Παλαμά

Δεν λένε να σταματήσουν οι καταιγίδες που σημειώνονται εδώ και δύο περίπου μήνες στην περιοχή μας και οι οποίες έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστες μέχρι στιγμής καταστροφές στις διάφορες καλλιέργειες, φέρνοντας σε απόγνωση τον αγροτικό κόσμο του νομού.

Αγώνες τραμπολίνο στις 17 και 18 Ιουνίου θα φιλοξενήσει το "Γιάννης Μπουρούσης"

Αγώνες τραμπολίνο που διοργανώνονται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, θα φιλοξενήσει το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου το κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης».

Αντιπλημμυρικό στον Ενιπέα: Ανοικτός διαγωνισμός μετά την απόρριψη της απ’ ευθείας διαπραγμάτευσης στον προσυμβατικό έλεγχο

Με ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία θα αναδειχθεί τελικά ο ανάδοχος για την εκτέλεση του έργου "Καθαρισμός τάφρων ανακατασκευή τεχνικού στην περιοχή του ποταμού Ενιπέα, Δήμου Παλαμά Π.Ε. Καρδίτσας".

Βόλος: 3 συλλήψεις για κλοπή αντικειμένων, σε υπό ανέγερση επιχείρηση και εν συνεχεία πώλησή τους για ανακύκλωση

Συνελήφθησαν, το βράδυ του Σαββάτου (3/6) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τρεις άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ