.
.
.
.
.

Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Παλαιοντολόγος υποστηρίζει ότι ανακάλυψε στη Ν. Αφρική, ταφές παλαιότερες κατά τουλάχιστον 100.000 έτη από εκείνες του Homo sapiens

Η είδηση, εφόσον αποδειχθεί αληθής, θα μπορούσε να κλονίσει τις επικρατούσες αντιλήψεις για την εξέλιξη του ανθρώπου:

Με απ’ ευθείας ανάθεση η αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές σε Κερασιά και Κρυονέρι

Με απ’ ευθείας ανάθεση θα κατασκευαστεί το έργο «Αποκατάσταση υποδομών από κυκλώνα ΙΑΝΟ Τ.Κ. Κερασιάς και Κρυονερίου(Β φάση)», σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα.

Πρόγραμμα περιοδειών υποψήφιου Βουλευτή Σωτήρη Παπαγεωργίου, για το τριήμερο 6, 7 και 8 Ιουνίου

Από το πολιτικό γραφείο του υποψήφιου Βουλευτή ν. Καρδίτσας με τον ΠΑΣΟΚ, Σωτήρη Παπαγεωργίου, γνωστοποιείται το πρόγραμμα των περιοδειών για το τριήμερο 6, 7 και 8 Ιουνίου.

Δημοσιεύθηκε η διακήρυξη για αποκαταστάσεις αναχωμάτων σε Ιταλικό και Καλέντζη

Στην τελική ευθεία μπήκε η διαδικασία για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου που φέρνει την διακριτική ονομασία «Αποκαταστάσεις αναχωμάτων από διαβρώσεις αρμοδιότητας Π.Ε. Καρδίτσας».

Παράταση (5η), δύο μηνών, για επέκταση δικτύων της ΔΕΥΑΚ σε Καμινάδες και Ζαχαριώτες - Αντί για 1 έτος, η υλοποίηση του έργου ξεπέρασε τα 3

Την πέμπτη διαδοχική παράταση για την ολοκλήρωση του έργου «Επέκταση δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων σε περιοχές εντός σχεδίου στην πόλη της Καρδίτσας» ενέκρινε το Διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ.

Αποδεσμεύεται έκταση αρχαιολογικών εκσκαφών στον υπό κατασκευή δρόμο Καρδίτσα - Δέλτα (Ε65)

Την  αποδέσμευση του χώρου όπου πραγματοποιούνταν σωστικές ανασκαφές από την εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας, υπέγραψε η προϊσταμένη της κ. Βαϊοπούλου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ