.
.
.
.
.

Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023

Νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης

Σχεδόν ομόφωνα, νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλία εξελέγη σήμερα, ο κ. Χαράλαμπος Μπιλλίνης, καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής, με ψήφους δέκα υπέρ και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Σωτ. Παπαγεωργίου: «Αναγκαία η επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων στην Καρδίτσα»

Το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων της Καρδίτσας, με κτιριακές εγκαταστάσεις εμβαδού 2.800 τ.μ. και με δυνατότητα φιλοξενίας περίπου 200 δόκιμων αστυφυλάκων, παραμένει για έντεκα συναπτά έτη με «λουκέτο».

Φεύγει το περίπτερο, έρχεται νέα στάση για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ στην πλατεία Στρατολογίας

Με αποφάσεις που πάρθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 7 Ιουνίου, επέρχονται διαφοροποιήσεις στην πλευρά της πλατείας Στρατολογίας προς την πλευρά της οδού Καποδιστρίου.

Χρηματοδοτικό εργαλείο αναζητούν οι «ανοιχτές πληγές» της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας

Κανένα θετικό νέο δεν έχει προκύψει για την αποκατάσταση των ζημιών που δημιούργησε το πέρασμα του "Ιανού" από την Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Β. Τσιάκος στο Δ.Σ.: Εκτός των «130 σημείων» οι ορεινοί οδικοί άξονες του Δ. Καρδίτσας - Άγνοια για το που θα εκτελεστούν τα έργα

Το θέμα με τα «άγνωστα» 130 σημεία που θα διατεθούν τα επιπλέον 30 εκατομμύρια για έργα από την εργολαβία της ΤΕΡΝΑ, στους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας, και αναδείχθηκε από το KarditsaLive.Net, απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Πρόταση του Κων. Μπαρμπούτη στο Δ.Σ. Καρδίτσας για την ίδρυση θερινών κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε άρθρο που είχα δημοσιεύσει στον Τοπικό Τύπο προ 3 ετών περίπου, είχα αναλύσει την αναγκαιότητα ίδρυσης και λειτουργίας Θερινών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΘΕ.ΚΕ.Δ.Α.Π.) στο Δήμο Καρδίτσας, αλλά η πρότασή μου δεν έτυχε της δέουσας προσοχής από την πλευρά του Δήμου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ