Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία Daniel: Ενισχύσεις χωρίς αυτοψία για πληγέντες σε 23 Κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Χωρίς τη διενέργεια αυτοψίας από τη ΓΔΑΕΦΚ θα χορηγείται η ενίσχυση για την αντιμετώπιση πρώτων βιοτικών αναγκών και απλών επισκευαστικών εργασιών, ή/και αντικατάσταση οικοσκευής, στους πλημμυροπαθείς 23 Κοινοτήτων της ΠΕ Καρδίτσας, οι οποίες επλήγησαν καθολικά σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα.

Εικόνα καταστροφής στα αρδευτικά δίκτυα των ΤΟΕΒ Ταυρωπού - Τιτανίου - Θεσσαλιώτιδος

Εικόνα καταστροφής εμφανίζουν τα δίκτυα άρδευσης των ΤΟΕΒ Ταυρωπού, Τιτανίου και Θεσσαλιώτιδος παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής ακόμα και η αυτοψία στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι αδύνατη, καθώς δεν είναι προσβάσιμα.

Παράταση 6μήνου για το έργο αποπεράτωσης παιδικών χαρών Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα, που ελήφθη σε κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση, χορηγήθηκε παράταση έξι μηνών για το έργο «Αποπεράτωση των παιδικών χαρών του Δήμου».

Ιστορικό επίτευγμα της NASA: Παρήγαγε οξυγόνο στον Άρη

Ένα σπουδαίο επίτευγμα σημείωσε η NASA, που φέρνει τον άνθρωπο ένα βήμα πιο κοντά στο να αποικήσει τον πλανήτη Άρη, καθώς κατάφερε να παραγάγει αρκετό οξυγόνο στον Κόκκινο Πλανήτη για να συντηρήσει έναν αστροναύτη για λίγες ώρες.

Στον Παλαμά την Τρίτη (12/9) ο πρόεδρος της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Σωκρ. Φάμελλος - Επισκέψεις κλιμακίων στη Θεσσαλία

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με επικεφαλής τη γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγκου και τον αναπληρωτή γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη, αποτελούμενο από τους βουλευτές Ευάγγελο Αποστολάκη, Χρήστο Γιαννούλη, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και των Νομαρχιακών Επιτροπών, θα επισκεφτεί αύριο Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου τη Μαγνησία και τη Λάρισα.

Το πόρισμα του ΕΑΓΜΕ θα καθορίσει το μέλλον των γκρεμισμένων σπιτιών στο Μορφοβούνι

Ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για το πώς θα κινηθεί ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, στο θέμα του τμήματος του οικισμού του Μορφοβουνίου που επλήγη από τα κατολισθητικά φαινόμενα.

Η Υφυπουργός Παιδείας Ζ. Μακρή σε Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα για αυτοψία στα προσβάσιμα σχολεία

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή επισκέφτηκε τα προσβάσιμα σχολεία στους πληγέντες, από την πρόσφατη θεομηνία, νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Παραμένει κλειστή η Ε.Ο. λόγω πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή Γυρτώνης - Συκουρίου

Εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας επί του αυτοκινητόδρομου Αιγαίου λόγω εκτεταμένων πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή Γυρτώνης-Συκουρίου (Χ.Θ. 366).

Δήμος Λαρισαίων: Ματαιώνεται το παζάρι

Λόγω των αυξημένων προβλημάτων που παρουσιάζονται στη Λάρισα από την πρόσφατη θεομηνία, ο Δήμος Λαρισαίων αποφάσισε την ματαίωση της φετινής εμποροπανήγυρης η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ