Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023

Ταυτοποιήθηκε επίσημα ο θάνατος των δύο Αυστριακών στις πλημμύρες στη Μαγνησία

Οι δύο Αυστριακοί αγνοούμενοι κατά τις πρόσφατες πλημμύρες στην Ελλάδα είναι νεκροί, καθώς τα τεστ DNA επί των σωμάτων των δύο νεκρών επιβεβαίωσαν τις ταυτότητές τους, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας χωρίς να τους κατονομάσει.

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την περίοδο 18-22 Σεπτεμβρίου

Συνολικά 69,6 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 78.761 δικαιούχους, από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2023, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Χρ. Τριαντόπουλος: Έχουν υποβληθεί 12.319 αιτήσεις - 143 κτίρια "κόκκινα" και 92 "κίτρινα"

Όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα, μέχρι σήμερα το μεσημέρι στην πλατφόρμα της κρατικής αρωγής, https://arogi.gov.gr έχουν υποβληθεί 12.319 οριστικές αιτήσεις, καθώς και 4.262 προσωρινές αιτήσεις.

Ταχιάος: Έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας ο ΠΑΘΕ θα καλύπτει εκ νέου το σύνολο της κυκλοφορίας

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ίσως και νωρίτερα, θα αποδοθεί ο ΠΑΘΕ στο σύνολό του στην κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα, είπε ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος κατά τη ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα.

Αγαπηδάκη: Ακατάλληλο σε 3 δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας το νερό - Συρροή γαστρεντερίτιδας στους Σοφάδες

Το τελευταίο 24ωρο έχουν επισκεφτεί τις δομές Υγείας των περιοχών Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Μαγνησίας 1.304 συμπολίτες μας για θέματα υγείας, ενημέρωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη κατά την ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα.

9 Δημοτικοί Σύμβουλοι Μουζακίου για τη ματαίωση της έκτακτης συνεδρίασης που αφορούσε την κακοκαιρία "Daniel"

Εννέα ημέρες μετά την επέλαση της κακοκαιρίας DANIEL και σε ημέρα και ώρα που επέλεξε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία έκρινε το επείγον  , μας κάλεσε σήμερα 15-9-2023 σε συνεδρίαση.

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καρδίτσας: Κάλεσμα σε σύσκεψη για συντονισμό και προετοιμασία της απεργίας στις 21 Σεπτεμβρίου ενάντια στο νέο αντεργατικό τερατούργημα

Το σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου και ο Σωματείο Εργαζομένων ΚΥ νομού Καρδίτσας, καλούν τα εργατικά σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, τους αγροτικούς συλλόγους, τα σωματεία των ΕΒΕ, τους συλλόγους γυναικών και φοιτητών σε σύσκεψη τη Δευτέρα 18/9 στις 7.00μμ στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς για την προετοιμασία της απεργιακής μάχης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ