Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023

EKTAKTO: Σε ειδική κινητοποίηση οι Π.Ε. Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας, Σποράδων την Τετάρτη (6/9) - Ποιες υπηρεσίες και καταστήματα δεν θα λειτουργήσουν

Απόφαση κήρυξης Κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας, Σποράδων, Καρδίτσας και Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας την 6η Σεπτεμβρίου 2023 υπέγραψε αργά το βράδυ ο Γενικός Γραμματέας  Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Β. Παπαγεωργίου

Κακοκαιρία Daniel στην ΠΕ Καρδίτσας: Ελεγχόμενη η κατάσταση, αλλά και η νύχτα είναι μεγάλη… (+Φωτο +Βίντεο)

Δυσκολότερη από την χθεσινή αναμένεται να είναι η αποψινή (Τρίτη 5/9) νύχτα, η δεύτερη στη σειρά που η περιοχή μας πλήττεται από την κακοκαιρία Daniel, η οποία εξελίσσεται σε μια από τις σοβαρότερες που έπληξαν τη χώρα μας προκαλώντας θύματα και τεράστιες καταστροφές στην Μαγνησία όπου τα ύψη της βροχόπτωσης ήταν πρωτοφανή φτάνοντας  στη Ζαγορά τα 754 χιλιοστά!

Κακοκαιρία Daniel: Γκρεμίστηκε η γέφυρα της Κορώπης - Σοβαρό οδικό πρόβλημα για το Ν. Πήλιο

Σοβαρά προβλήματα στην οδική σύνδεση περιοχών του νοτίου Πηλίου δημιουργούνται καθώς έπεσε η γέφυρα στο ύψος της Μπούφας, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η περιοχή από τον υπόλοιπο Νομό.

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας: Αναβολή δρομολογίων στα ορεινά πλην αυτών του Δήμου Λ. Πλαστήρα για τις 6/9

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το KarditsaLive.Net από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια προς τους ορεινούς προορισμούς του νομού την Τετάρτη 6/9, με εξαίρεση τα ορεινά του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Δήλωση υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Μουζακίου Ευαγγελής Τσιούφη, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βάιο Φροξυλιά

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μουζάκι Καρδίτσας

Σπούδασα πολιτικός μηχανικός, μένω στο Μουζάκι και δραστηριοποιούμαι στην ευρύτερη περιοχή του Δ. Μουζακίου για παραπάνω από 30 χρόνια.

Κακοκαιρία Daniel: Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής στη χώρα μας!

Σε μια από τις πιο ισχυρές κακοκαιρίες που έχει βιώσει η χώρα μας εξελίσσεται η κακοκαιρία Daniel, με τα ημερήσια ύψης βροχής στην Κεντρική Ελλάδα να ξεπερνούν κατά πολύ προηγούμενα ρεκόρ, τουλάχιστον από το 2006.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ