.
.
.
.

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Παλαμά: Σύναψη συμβάσης με το Δ. Καρδίτσας για διεκπεραίωση - επίβλεψη και παραλαβή έργων

Απόφαση για σύναψη σύμβασης με τον Δήμο Καρδίτσας, προκειμένου ο τελευταίος να υποστηρίξει με επιστημονικό προσωπικό την διεκπεραίωση, επίβλεψη και παραλαβή έργων στον Δήμο Παλαμά, έλαβε η Δημοτική Επιτροπή Παλαμά.

Βουλγαρία: Νεκρός βρέθηκε Έλληνας σκιέρ που παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα Έλληνας σκιέρ που παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς στη Βουλγαρία, όπως μεταδίδουν βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.

Απορρίφθηκαν από την Ρ.Α.Α.Ε.Υ. αιτήσεις για αιολικό στη Ρεντίνα και μικρό Υ/Η στο Πευκόφυτο

Δύο απορριπτικές αποφάσεις για ένα αιολικό πάρκο και ένα μικρό υδροηλεκτρικό σταθμό είχαμε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου από την Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων.

Αιχμές Νασιακόπουλου για άτομα της ομάδας του και παραίτηση από το Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Κιλελέρ και μέλος της ΠΕΔ Θεσσαλίας στις πρόσφατες εκλογές Θανάσης Νασιακόπουλος γνωστοποίησε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα παραιτηθεί από το όργανο καθώς όπως υποστηρίζει παραβιάστηκαν αξιακοί κανόνες.

Συγκροτήθηκε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Καρδίτσας

Με απόφαση που υπογράφει ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος συγκροτήθηκε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Καρδίτσας.

Πέμπτη στον κόσμο η 'Αννα Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα

Η Άννα Ντουντουνάκη «κατέβηκε» για ακόμα μία φορά τα 58 δευτερόλεπτα και μπορεί και πάλι να μην ήταν η επίδοση στην οποία στόχευε αλλά κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στον τελικό των 100μ πεταλούδα.

FunBasket Festival: Ραντεβού για παιχνίδι στο «Γιάννης Μπουρούσης»!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες έχει προγραμματίσει σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΘ τη διοργάνωση του FunBasket Festival στην Καρδίτσα.

Υπ. Εργασίας: Πρόγραμμα επιδότησης 1.300 μακροχρόνια ανέργων άνω των 55 ετών

H Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως και ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Θάνος Πετραλιάς, υπέγραψαν την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για την έναρξη προγράμματος στήριξης των ανέργων.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τρίτη (13/2) σε Βατσουνιά, Αμπελώνα, περιοχή Ραχούλας και από Σερβωτά έως Πεδινό

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 σε Βατσουνιά, Αμπελώνα, περιοχή Ραχούλας και από Σερβωτά έως Πεδινό από το ΔΕΔΔΗΕ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ