.
.
.
.
.

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024

«Χαμηλές πτήσεις» αιωροπτερισμού σε Ελληνόπυργο και Πορτή, ικανοποιητική η αναρριχητική δραστηριότητα

Η περιοχή του Δήμου Μουζακίου εδώ και αρκετές δεκαετίες, από την εποχή του πρωτοπόρου Κατσόγιαννου και του «αετού» του που τον ονόμαζε «Ιπτάμενο αγρότη», έχει συνδέσει το όνομά της με τα αθλήματα του αιωροπτερισμού και του αλεξίπτωτου πλαγιάς (παρά πέντε).

Πούτιν για την τρομοκρατική επίθεση: Διαπράχθηκε από ισλαμιστές που συνδέονται με κάποιον τρόπο με την Ουκρανία

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε απόψε ότι η επίθεση στον συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, διαπράχθηκε από «ριζοσπαστικούς ισλαμιστές» οι οποίοι, όπως είπε, επιχείρησαν να διαφύγουν προς την Ουκρανία.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου η έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας

Συναδέλφισσες/οι,

Έχοντας υπόψη, το έγγραφο της ΔΟΕ για πραγματοποίηση Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων, το Δ.Σ του Συλλόγου μας σας καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 22-03-2024 στο 10ο Δημοτικό Σχολείο στις 6:30 μμ.

Παρατάσεις για την ολοκλήρωση τριών έργων χορήγησε η Δημοτική Επιτροπή Μουζακίου

Σε χορήγηση παρατάσεων για την ολοκλήρωση τριών έργων, χορήγησε η Δημοτική Επιτροπή Μουζακίου, μετά από σχετικά αιτήματα των αναδόχων και λαμβάνοντας υπόψιν τις εισηγήσεις της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

Ανακήρυξη αναδόχων για έκτακτες αποκαταστάσεις υποδομών στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα

Με αποφάσεις της Δημοτικής Επιτροπής Λίμνης Πλαστήρα εγκρίθηκαν πρακτικά των επιτροπών  διαγωνισμών που αφορούσαν έκτακτες αποκαταστάσεις σε περιοχές του Δήμου, οδηγώντας σε ανακήρυξη αναδόχων.

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Δύο ανήλικοι τιμήθηκαν από το σχολείο τους για τον ηρωισμό τους

Δύο έφηβοι που βοήθησαν δεκάδες ανθρώπους να διαφύγουν από την αίθουσα συναυλιών, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο μιας τρομοκρατικής επίθεσης με τουλάχιστον 137 νεκρούς κοντά στη Μόσχα, τιμήθηκαν σήμερα από το σχολείο τους.

Με εθνική υπερηφάνεια η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Καρδίτσα (+Φωτο +Βίντεο)

Με την καθιερωμένη παρέλαση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα εθνικής υπερηφάνειας κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Καρδίτσα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ