.
.
.
.
.

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024

Κ. Χατζηδάκης από την Καρδίτσα: «Εξασφαλίσαμε 2,3 δις ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών στη Θεσσαλία» (+Φωτο +Βίντεο)

Την διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα διαθέσει όλους τους απαιτούμενους πόρους για να καλύψει τις ζημιές που προκάλεσαν οι πλημμύρες του Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλία που προσδιορίζονται στα 2,3 δις ευρώ και παράλληλα θα στηρίξει τους πολίτες με μέτρα και δράσεις έδωσε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κων. Χατζηδάκης στους τοπικούς φορείς της Καρδίτσας στη συνάντηση που είχε μαζί τους το απόγευμα του Σαββάτου (30/3) στα γραφεία του ΕΒΕ.

Δέσμευση Κ. Χατζηδάκη για λύση στο πρόβλημα των ιδιοκτητών ακινήτων που διεκδικεί το Δημόσιο (+Φωτο +Βίντεο)

Σαφή δέσμευση ότι θα δώσει άμεσα τέλος στον…παραλογισμό των αξιώσεων που εγείρει το Ελληνικό Δημόσιο μέσω της Κτηματικής Υπηρεσίας σε βάρος εκατοντάδων συμπολιτών ανέλαβε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κων. Χατζηδάκης στην συνάντηση που είχε με φορείς και θιγόμενους σήμερα το απόγευμα στο ΕΒΕ.

Εγχειρίστηκε ο Ρομέλο Ουάιτ του ΑΣΚ

Η διοίκηση του Α.Σ. Καρδίτσας γνωστοποίησε ότι ο αθλητής της ομάδας Ρομέλο Ουάιτ υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης ρήξεως επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί του πόδι.

Το Επιμελητήριο στηρίζει το αίτημα ειδικής μοριοδότησης στους Καρδιτσιώτες υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων

Την στήριξη του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Λυκείων του Ν. Καρδίτσας, ώστε οι μαθητές των σχολείων όλου του Νομού, οι οποίοι κατοικούν μονίμως στη περιοχή και που φοιτούν στη Γ' τάξη Λυκείου και θα λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις να μοριοδοτηθούν ειδικά σε σχέση με τους συμμετέχοντες άλλων περιοχών αποφάσισε ομόφωνα το ΔΣ του ΕΒΕ στην συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Πέμπτη 29 Μαρτίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ