.
.
.
.
.

Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Καρδίτσας: Εκδήλωση στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος, Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Βιωσιμότητα.

Την Δευτέρα 15/4/2024 στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑ. Λ. Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στα πλαίσια Σχεδιασμού και Υλοποίησης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2023-2024.

Προκηρύχθηκε εκ νέου με διαπραγμάτευση το έργο ανάθεσης της γεωτεχνικής μελέτης κατολισθητικών φαινομένων στο Μορφοβούνι μετά την ακύρωση από την Αποκεντρωμένη

Με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 16 Απριλίου προκηρύχθηκε εκ νέου η ανάθεση της σύμβασης του έργου «Γεωτεχνική Μελέτη αντεμετώπισης κατολισθητικών φαινομένων οικισμού Μορφοβουνίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα».

Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για σταθμούς αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας σε Ασημοχώρι και Κρύα Βρύση

Σε έγκριση περιβαλλοντικών όρων για δύο σταθμούς αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας σε περιοχές δύο τοπικών κοινοτήτων Κοινότητες του νομού μας, προχώρησε το αρμόδιο τμήμα περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Ευχές από σύσσωμο το Δ.Σ. Καρδίτσας στην Πόπη Μπούτα για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Πλήθος ευχών απ' όλες τις παρατάξεις δέχθηκε κατά την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας το απόγευμα της Τρίτης 16 Απριλίου η Δημοτική Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας Πόπη Μπούτα.

Ιερά Μητρόπολη: Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη (18/4) στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Μ.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας

Η Ιεράς μας Μητρόπολη ανακοινώνει ότι το Εκκλησιαστικό της Ίδρυμα Αιμοδοσίας με την επωνυμία «Ο Άγιος Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας»

Τιμητικό αφιέρωμα στην Αικατερίνη Πολυμέρου - Καμηλάκη από το Κ.Ι.Λ.Ε. «Ο Απόλλων»

Το Κέντρο Ιστορικής και Λαογραφικής Έρευνας «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» Καρδίτσας, στο πλαίσιο των τιμητικών αφιερωμάτων που καθιέρωσε στις ετήσιες εκδηλώσεις «Μέρες παράδοσης», τιμά το Σάββατο 20-4-2024 και ώρα 19.30 στην αίθουσα Αφροδίτη του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ την Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη για την τεράστια προσφορά της στην καταγραφή και ανάδειξη της άυλης και υλικής πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας.

Καλέσματα για συμμετοχή στην Πανελλαδική - Πανεργατική Απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου από φορείς και σωματεία της Καρδίτσας

Φορείς, συνδικάτα και σωματεία της Καρδίτσας καλούν τους πολίτες για συμμετοχή στην Πανελλαδική - Πανεργατική Απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου.

1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας: Επίσκεψη στο τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου

Την 15η Απριλίου 2024, η Α’ Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, μαζί με τους εκπαιδευτικούς της, επισκέφτηκε το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που λειτουργεί στην πόλη μας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ