Ευλογιά αιγοπροβάτων: Διαδικασία διαπραγμάτευσης για τη (επανα)λειτουργία τεσσάρων απολυμαντικών σταθμών στην Καρδίτσα Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Αγροτικά
- Εκτύπωση
Σε λειτουργία τεσσάρων απολυμαντικών σταθμών στην Π.Ε. Καρδίτσας, στοχεύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως μαρτυρά απόφαση της Περιφερειακής Επιτροπής αλλά και επιβεβαίωση του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Τέλιου σε ερώτημα του KarditsaLive.Net.
Ειδικότερα η Περιφερειακή Επιτροπή αποφάσισε την προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την ανάθεση σύμβασης περί παροχής υπηρεσιών απολύμανσης σε τέσσερις σταθμούς που λειτουργούν στην Π.Ε. Καρδίτσας, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά της ζωονόσου της ευλογιάς των αιγοπροβάτων.
Θυμίζουμε ότι με τέσσερις σταθμούς ξεκίνησε η διαδικασία και όπως έχει καταγράψει με ρεπορτάζ η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, είχαμε πλήρη αναστολή λειτουργίας την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και επανέναρξη με ένα σταθμό πρόσφατα, στην περιοχή του Αγίου Θεοδώρου.
Ο κ. Τέλιος επισήμανε ότι γίνεται προσπάθεια να είναι πλήρως λειτουργικοί οι σταθμοί όταν θα αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία γιατί είναι παράγοντας εξάπλωσης της νόσου.
Ο συνολικός προϋπολογισμός για την παρεχόμενη υπηρεσία το 2026 ανέρχεται σε 74.400 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Π.Κ.






















