.
.

"Ο Βενιζέλος, το ράβε- ξήλωνε και …η προεκλογική περίοδος" του Γ. Μάγκου Κύριο

"Ο Βενιζέλος, το ράβε- ξήλωνε και …η προεκλογική περίοδος" του Γ. Μάγκου

.

Ο Ελληνικός λαός έχει μεγάλες αντοχές δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο, στον ομόλογο του κ. Χριστόφια.


Τι να σημαίνει άραγε αυτό!!! Αφού ακόμη αντέχουμε λοιπόν, ο κ. Βενιζέλος μας ετοιμάζει καινούργια μέτρα!!!. Νέες περικοπές, περισσότερους φόρους και το οξύμωρο, απ ότι συζητείται, οι χαμηλόμισθοι θα πληρώνουν περισσότερο φόρο από τους υψηλόμισθους. Και φυσικά βαθύτερη οικονομική ύφεση και απάνθρωπες συνθήκες στη ζωή μας. Αυτά μάλλον εννοεί σημερινός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και  υποψήφιος πρωθυπουργός για τη χώρα….

Ποιος είναι λοιπόν ο πρώην “τσάρος” της οικονομίας, ο εντολοδόχος και τοποτηρητής της τρόικα στην Ελλάδα, ο αυριανός σοσιαλιστής πρωθυπουργός; Ποιος κόβει μισθούς και συντάξεις κουνώντας το δάχτυλο στους πραγματικούς παραγωγούς του πλούτου και τους απόμαχους της ζωής;

Ο κ Βενιζέλος λοιπόν δήλωσε το 2011 βουλευτική αποζημίωση ύψους, 106.569 ευρώ. ΛΟΙΠΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ: 74.443 η σύζυγος. ΑΚΙΝΗΤΑ: 27 ακίνητα μαζί με τη σύζυγο. 10 νέα από κληρονομιά της συζύγου το 2009.

ΜΕΤΟΧΕΣ: Ο Ευ. Βενιζέλος διαθέτει αμοιβαία 97.000 τεμάχια, ενώ η σύζυγός του διαθέτει αμοιβαία 36.000 τεμάχια. ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: Ο ίδιος διαθέτει 220.000 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες, ενώ η σύζυγός του διαθέτει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ σε ελληνικές τράπεζες. ΟΧΗΜΑΤΑ: 2 αυτοκίνητα από 1 με τη σύζυγό του.

Ράβε ξήλωνε

Η προχειρότητα στο μεγαλείο της. Η σημερινή Κυβέρνηση φαίνεται ότι κάνει δουλειές του ποδαριού, τη μία μέρα να φέρνει ένα νομοσχέδιο στη βουλή για ψήφιση και την άλλη να το αποσύρει. Να φέρνει ένα άρθρο του νομοσχεδίου και μόλις η Τρόικα τους «αγριοκοιτάξει» να το αποσύρουν. Πρώτα ο κ. Σκανδαλίδης που προχώρησε στην απόσυρση του νομοσχεδίου για την δημιουργία του "Οργανισμού Δήμητρα", ο οποίος θα προέκυπτε από καταργήσεις και συγχωνεύσεις άλλων αγροτικών Οργανισμών κατηγορώντας τη ΝΔ για ανεύθυνη στάση και ακολούθησε ο κ. Κουτρουμάνης. που απέσυρε το άρθρο 49 νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας, που τροποποιούσε το νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα. Έρχονται οι εκλογές βλέπεται και προσπαθούν να δείξουν ότι κάνουν δουλειά, όπως γίνεται και με τους λαθρομετανάστες, που ζητάνε από τους περιφερειάρχες να τους υποδείξουν θέσεις, χώροι φιλοξενίας, στρατόπεδα συγκεντρώσεις τα λένε κάποιοι, όπου θα …φιλοξενηθούν οι άνθρωποι αυτοί. Και αυτά χωρίς κανένα σχέδιο με αποτέλεσμα να ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων των τοπικών κοινωνιών.

Γράφτηκε και ακούστηκε ότι για την Καρδίτσα το μέρος που επιλέχθηκε είναι το φυτώριο. Ένας χώρος δίπλα στο Παλέρμο που γυμνάζονται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες, και ο πολύ μεγάλος κίνδυνος να είναι ορατός για τη δημόσια υγεία. Αντί λοιπόν η Πολιτεία να ρίξει το βάρος της στην αναβάθμιση συνολικά του Συστήματος Δημόσιας Υγείας, εξαιτίας των μεγάλων περικοπών που έχει προωθήσει η κυβέρνηση στο χώρο, βλέπουμε ξαφνικά να ανακινείται το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και οι επιπτώσεις του στη Δημόσια Υγεία.,  Ναι, είναι μεγάλο το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης  αλλά δεν γίνεται να λυθεί …στο πόδι.  Όμως είπαμε το θέμα των λαθρομεταναστών ανακινήθηκε υπό την πίεση  της προεκλογικής περιόδου και των δημοσκοπήσεων.

Γιάννης Μάγκος

Τελευταία τροποποίηση στις30 Μαρτίου 2012, 16:19
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ