.
.

Χάλκινο μετάλλιο στο Ταεκβοντό Κύριο

Χάλκινο μετάλλιο στο Ταεκβοντό

.

Πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές της Ακαδημίας Ταεκβοντό MEGA STUDIOS που συνοδεύτηκε με Χάλκινο μετάλλιο και επιτυχίες στην τελική κατάταξη στο Πανελλήνιο Κύπελλο.

 

Συγκεκριμένα, στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής ταξίδεψε η αγωνιστική ομάδα της Ακαδημίας Ταεκβοντό MEGA STUDIOS όπου και συμμετείχε στο Πανελλήνιο Κύπελο Ανδρών- Γυναικών, Εφήβων- Νεανίδων,  Παίδων– Κορασίδων που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό. Οι αγώνες λόγω μεγάλης συμμετοχής διεξήχθηκαν Παρασκευή, Σάββατο και την Κυριακή στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Η Ακαδημία Ταεκβοντό MEGA STUDIOS  συμμετείχε στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων  με τους εξής αθλητές: Μπολτσή Άρτεμης, Βούζας Στέφανος, Γιαλτρινός Βαγγέλης, Γιαννουσάς Χρήστος, Γιαννουσάς Κώστας, Γούσια Μαρία, Κολοκυθάς Γιώργος, Κυριαζής Νίκος, Σπανός Κώστας και Χασιώτης Θωμάς.

Χάλκινο μετάλλιο στο ΤαεκβοντόΌλοι οι αθλητές της Ακαδημίας έκαναν καλή εμφάνιση, ξεχώρισαν όμως Γιαλτρινός Βαγγέλης ο οποίος κατέκτησε  χάλκινο μετάλλιο και οι Χασιώτης Θωμάς και Γούσια Μαρία οι οποίοι πλασαρίστηκαν στην πεντάδα των καλύτερων αθλητών της κατηγορίας των.

Τον καλύτερο εαυτό του έδωσε ο αθλητής Γιαλτρινός Βαγγέλης ο οποίος αγωνίστηκε τραυματίας  από πτώση που είχε σε μια άτυχη στιγμή από τον πρώτο κιόλας αγώνα. Αυτό όμως δεν τον πτόησε και κατάφερε να κερδίσει το Χάλκινο μετάλλιο της  κατηγορίας -45 κιλά παίδων.

Καλή εμφάνιση έκαναν και ο Χασιώτης Θωμάς στην κατηγορία -55 κιλά στους παίδες όπου τελικά πλασαρίστηκε στην πέμπτη θέση και η Γούσια Μαρία η οποία και αυτή κατατάχθηκε στους πέντε πρώτους της κατηγορίας -51 κιλά κορασίδων.

Ήταν μια πετυχημένη αποστολή από την Ακαδημία η οποία όπως μας έχει συνηθίσει είναι πάντα παρούσα με διακρίσεις στους επίσημους αγώνες.


Να σημειώσουμε ότι η Ακαδημία Ταεκβοντό MEGA STUDIOS είναι ο πιο μαζικός φορέας του Νομό μας στον χώρο των πολεμικών τεχνών. Εργάζεται συστηματικά εδώ και 20 χρόνια και στις τάξεις της αριθμεί μεγάλο αριθμό λιλιπούτιων αθλητών οι οποίοι μυούνται στα μυστικά του αθλήματος.

Ψυχή της Ακαδημίας είναι οι δύο προπονητές Τάτσιος Γιώργος και Φλίσκας Παναγιώτης οι οποίοι είναι οι μόνοι προπονητές στον Νομό μας με αγωνιστική εμπειρία και διακρίσεις, γεγονός που βοηθά να κατευθύνουν τους αθλητές στον δρόμο των επιτυχιών.

Τελευταία τροποποίηση στις19 Ιανουαρίου 2010, 23:04
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ